مقاله بررسی ترکیبات آنتوسیانین ها و فلاونوییدهای تام و خواص آنتی اکسیدانی گیاه دارویی مامیران از ۳ناحیه مختلف استان مازندران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ترکیبات آنتوسیانین ها و فلاونوییدهای تام و خواص آنتی اکسیدانی گیاه دارویی مامیران از ۳ناحیه مختلف استان مازندران دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ترکیبات آنتوسیانین ها و فلاونوییدهای تام و خواص آنتی اکسیدانی گیاه دارویی مامیران از ۳ناحیه مختلف استان مازندران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ترکیبات آنتوسیانین ها و فلاونوییدهای تام و خواص آنتی اکسیدانی گیاه دارویی مامیران از ۳ناحیه مختلف استان مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ترکیبات آنتوسیانین ها و فلاونوییدهای تام و خواص آنتی اکسیدانی گیاه دارویی مامیران از ۳ناحیه مختلف استان مازندران :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

امروزه استفاده از گیاهان دارویی و ترکیبات موثر هی آ نها به عنوان منابع طبیعی که دارای خاصیت آنتی اکسیدانی هستند،مورد توجه محققین قرار گرفته است. آنتی اکسیدا نها ترکیباتی هستند که به طور موثر و به طرق مختلف از واکنش رادیکا لهایآزاد جلوگیری کرده و منجر به کاهش آسیب لیپید و مرگ سلولی، بیماری های قلبی عروقی و سرطا نها م یشوند. در تحقیق حاضر از گیاه دارویی مامیران با نام علمیChelidonium majus L.استفاده گردید. که دارای آلکالوئیدهای مختلفی مانند چلیدونین، هیموچلیدونین، کلریتین و می باشد و تمام قسم تهای این گیاه و شیره آن مصرف دارویی دارند. در این تحقیق به منظوربررسی ترکیبات آنتوسیانین و فلاونوییدها ابتدا یک گرم بافت تر برگ در ۱۰ میلی لیتر متانول اسیدی ( شامل الکل متیلیک خالص و هیدروکلریک اسید خالص به نسبت ۹۹ به ۱) همگن و سانتریفیوژ شد. سپس جذب عصاره رویی در ۳۰۰ و ۵۳۰ نانومتر توسط دستگاه اسپکتروفتومتر تعیین شد. برای بررسی قدرت آنتی اکسیدانی تام، عصاره آبی و الکلی ۳ قسمت از اندام گیاه دارویی مامیران طبق روش استاندارد تهیه شد. قدرت آنتی اکسیدانی تام این بخ شهای گیاه با غلظت ۱% از روشFRAPمورد بررسیقرار گرفت. برای انداز هگیری قدرت آنتی اکسیدانت شدت رنگ حاصله در طول موج ۵۹۳ نانومتر اندازه گیری شد. نتایج بدست آمده از آزمایشFRAPنشان داد که قسمت مربوط به ساقه گیاه داروئی مامیران نمونه ساری، دارای بیشترین مقدار آنتی اکسیدانت در عصاره آبی را داشتند، و قسمت برگ گیاه داروئی مامیران نمونه ساری دارای مقادیر آنتی اکسیدانتی بیشتری در عصاره الکلی در مقایسه با بقیه قسمت های گیاه را دارا بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.