مقاله بررسی اثر کودهای آلی بر عملکرد و اجزای عملکرد لوبیا چیتی در منطقه اردبیل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر کودهای آلی بر عملکرد و اجزای عملکرد لوبیا چیتی در منطقه اردبیل دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر کودهای آلی بر عملکرد و اجزای عملکرد لوبیا چیتی در منطقه اردبیل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر کودهای آلی بر عملکرد و اجزای عملکرد لوبیا چیتی در منطقه اردبیل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر کودهای آلی بر عملکرد و اجزای عملکرد لوبیا چیتی در منطقه اردبیل :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

به منظور بررسی اثر کودهای آلی شامل کمپوست و ورمی کمپوست بر عملکرد و اجزای عملکرد لوبیا چیتی آزمایشی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با ۷ تیمار و ۳ تکرار ا انجام شد. تیمارهای مورد مطالعه شامل: شاهد (بدون مصرف کودهای آلی و شیمیایی)، کود شیمیایی (سوپر فسفات تریپل به میزان ۳۰۰ کیلوگرم در هکتار)، کمپوست ۲۰ و ۴۰ تن در هکتار، ورمی کمپوست ۲۰ و ۴۰ تن در هکتار و ۲۰ تن در هکتار ورمی کمپوست +۵۰ درصد کودشمیایی سوپر فسفات تریپل بود. نتایج نشان داد که تیمارهای کودی مذکور موجب افزایش تعداد غلاف پوک در بوته، تعداد غلاف پوک در واحد سطح، تعداد کل غلاف ها در بوته، تعداد کل غلاف ها در واحد سطح، تعداد دانه در بوته و عملکرد دانه نسبت به شاهد گردید. بالاترین عملکرد دانه هنگامی به دست آمد که از ورمی کمپوست به میزان ۲۰ تن در هکتار استفاده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.