مقاله تهیه و ارزیابی نشاسته با حلالیت بالا به کمک جانشینی اکسید پروپیلن به منظور استفاده در پوشش دهی و بسته بندی مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تهیه و ارزیابی نشاسته با حلالیت بالا به کمک جانشینی اکسید پروپیلن به منظور استفاده در پوشش دهی و بسته بندی مواد غذایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تهیه و ارزیابی نشاسته با حلالیت بالا به کمک جانشینی اکسید پروپیلن به منظور استفاده در پوشش دهی و بسته بندی مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تهیه و ارزیابی نشاسته با حلالیت بالا به کمک جانشینی اکسید پروپیلن به منظور استفاده در پوشش دهی و بسته بندی مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تهیه و ارزیابی نشاسته با حلالیت بالا به کمک جانشینی اکسید پروپیلن به منظور استفاده در پوشش دهی و بسته بندی مواد غذایی :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

امروزه با توجه به افزایش مصرف بسته بندی های پلاستیکی غیرقابل احیا از نظر زیستی، توجه زیادی به فیلم های ساخته شده از پلیمرهای طبیعی و تجدید شونده مانند نشاسته شده است. نشاسته کاساوا یکی از محصولات مهم در کشورهای گرمسیری است که در محصولات غذایی مختلف مورد مصرف قرار می گیرد. به دلیل محدودیت های کاربرد نشاسته به صورت طبیعی به خصوص حلالیت کم آن، که موجب کاهش کاربرد آن در پوشش دهی میگردد، انجام اصلاحاتی از جمله اتریفیکاسیون بخشی از نشاسته با اکسید پروپیلن، می تواند سبب بهبود خواص آن و در نتیجه تولید فیلم هایی با کیفیت بهتر گردد. در این تحقیق اکسید پروپیلن با نسبت های ۰ تا ۶۰ درصد به نشاسته اضافه شد و اثر اتریفیکاسیون بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی آن مانند درجه جانشینی، میزان حلالیت و پایداری در حالت انجماد و خروج از انجماد بررسی شد. بالاترین درجه جانشینی برای تاپیوکای اصلاح شده در نسبت ۶۰درصد ۰,۷۲ بدست آمد. نشاسته کاساوا با درجه جانشینی بالا، ۱۰۰ درصد در آب سرد حلالیت نشان داد و در طول دوره انجماد و خروج از انجماد آب اندازی مشاهده نشد. نتایج حاصل نشان داد که هیدروکسی پروپیلاسیون با درجات بالا با محلول کردن نشاسته بدون تغییر ساختار آن، می تواند کاربرد آن را در صنایع بسته بندی و پوششدهی مواد غذایی فراهم نماید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.