مقاله تهیه و ارزیابی هیدروژل بر مبنای اصلاح ژلاتین ماهی سرد آبی به کمک اسید کافئیک جهت مصارف کشاورزی و دارویی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تهیه و ارزیابی هیدروژل بر مبنای اصلاح ژلاتین ماهی سرد آبی به کمک اسید کافئیک جهت مصارف کشاورزی و دارویی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تهیه و ارزیابی هیدروژل بر مبنای اصلاح ژلاتین ماهی سرد آبی به کمک اسید کافئیک جهت مصارف کشاورزی و دارویی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تهیه و ارزیابی هیدروژل بر مبنای اصلاح ژلاتین ماهی سرد آبی به کمک اسید کافئیک جهت مصارف کشاورزی و دارویی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تهیه و ارزیابی هیدروژل بر مبنای اصلاح ژلاتین ماهی سرد آبی به کمک اسید کافئیک جهت مصارف کشاورزی و دارویی :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

با توجه به کاربرد وسیع هیدروژل ها در کشاورزی جهت حفظ آب برای گیاه و همچنین در بخش پزشکی که امروزه مورد توجه قرار گرفته در این پژوهش با استفاده از ژلاتین ماهی که از پسماند کم ارزش پوست ماهی استخراج می گردد با هدف تهیه هیدروژلی نامحلول، ساختار ژلاتین ماهی سردآبی با کمک ترکیبات فنلی طبیعی (اسید کافئیک) اصلاح می گردد. جهت اصلاح و ایجاد پیوندهای عرضی بر روی ژلاتین ماهی سرد آبی، اسید کافئیک (غلظت های ۱% و ۳% و ۵%) پلاستیسایزر (سوربیتول- گلیسرول) استفاده گردید. ابتدا با کاهش اسیدیته اسید کافئیک (PH<9) در دمای ۶۰ C در حضور اکسیژن ایجاد ترکیب کوئینین نمود. سپس با ژلاتین مخلوط شده و بر روی سطوح مخصوص ریخته شد و در شرایط کنترل شده خشک گردید. خواصی چون حلالیت در آب ونفوذپذیری به بخارآب و جذب آب به روش های استاندارد مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاصله نشان داد که فیلم تهیه شده بر مبنای اصلاح ساختاری ژلاتین ماهی به کمک اسید کافئیک درآب نامحلول گردید و قدرت جذب آب بالایی پیدا نمود که بیش از ۷۲ برابر وزن خود قادر به جذب آب شد. در بررسی نفوذ پذیری به بخارآب اختلاف معنی داری ۰۰۵ >P مشاهده گردید و با افزایش غلظت اسید کافئیک میزان نفوذپذیری به بخار آب کاهش پیدا کرد. اگرچه ژلاتین ماهی سرد آبی به طور کامل در آب با غلظت های بالا محلول است ولی با ایجاد پیوندهای عرضی به کمک اسید کافئیک می تواند به صورت نامحلول درآمده و با جذب آب زیاد می تواند در مصارف کشاورزی، دارویی و آرایشی-بهداشتی به عنوان یک هیدروژل مورد استفاده قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.