مقاله بررسی کمی و کیفی اسانس قسمت های رویشی سرو کوهی Duniperus commuins L


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کمی و کیفی اسانس قسمت های رویشی سرو کوهی Duniperus commuins L دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کمی و کیفی اسانس قسمت های رویشی سرو کوهی Duniperus commuins L  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کمی و کیفی اسانس قسمت های رویشی سرو کوهی Duniperus commuins L،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کمی و کیفی اسانس قسمت های رویشی سرو کوهی Duniperus commuins L :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

ارس وپیرو از مهمترین سوزنی برگان بومی ایران هستند و بعنوان مقاومترین درختان به سرمای شدید وخشکی جایگاه ویژه ای در نوحی کوهستانی ایران دارند. در این پژوهش ویژگیهای کمی و کیفی مواد مؤثرهو اسانس سرو کوهی بررسی شده است. بدین منظور اندامهای رویشی این گیاه از منطقه خرمنکو ه جمع آوری شد و بوسیله دستگاه کلونجر عمل اسانس گیری انجام شد از شهرستان فسا در استان فارس جمع آوری و به روش تقطیر با آب بوسیله دستگاه کلونجر اسانس گیری انجام شد و بوسیله دستگاههایGC و GC/MS نوع ترکیبات و درصد جرمی آنها شناسایی شد. ۵۲ نوع ماده مؤثره در گیا ه سرو کوهی شناسایی شدند که بیشترین درصد آنها به ترتیب مربوط به(۴۰۱۲)-۳-Carene,(4.655)- 31292 )و )-PINENE Cedrene,(5.137)Limonene ,(21.053)Cedrol

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.