مقاله بهره برداری از پتانسیل های محیطی جهت افزایش اشتغال و درآمد روستاییان (مطالعه موردی: روستای سلطان آباد نمک)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهره برداری از پتانسیل های محیطی جهت افزایش اشتغال و درآمد روستاییان (مطالعه موردی: روستای سلطان آباد نمک) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهره برداری از پتانسیل های محیطی جهت افزایش اشتغال و درآمد روستاییان (مطالعه موردی: روستای سلطان آباد نمک)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهره برداری از پتانسیل های محیطی جهت افزایش اشتغال و درآمد روستاییان (مطالعه موردی: روستای سلطان آباد نمک)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهره برداری از پتانسیل های محیطی جهت افزایش اشتغال و درآمد روستاییان (مطالعه موردی: روستای سلطان آباد نمک) :

تعداد صفحات:۲۱

چکیده:

روستا و روستانشینی در ایران از جایگاه و اهمیت بسیاری برخوردار است. عدم توجه به امکانات محیطی وپتانسیل های موجود در روستاها، یکی از مشکلات اساسی در دستیابی به ابعاد مختلف توسعه در روستا وگسترش مهاجرت و افزایش معضلات مختلف در شهرها می باشد. هدف پژوهش حاضر، بررسی متغیرهایمستقل (پتانسیلهای محیطی) و وابسته (افزایش اشتغال) تحقیق از طریق واکاوی توانمندیها و امکاناتمحیطی روستای سلطان آباد نمک جهت ایجاد اشتغال و توسعه این روستا می باشد. به لحاظ روش شناسی،تحقیق حاضر از نوع مطالعات همبستگی می باشد که به دو روش اسنادی و میدانی با استفاده از توزیعپرسشنامه، مصاحبه و مشاهد ه اقدام به جمع آوری اطلاعات گردیده است. در خاتمه مشخص گردید کهروستای سلطان آباد نمک، با دارا بودن ۱۵ هزار هکتار زمین اعم از کشاورزی و مرتع، چاه های عمیق آبکشاورزی و ; به عنوان یکی از روستاهای کشور دارای قابلیت ها و پتانسیل های ارزشمندی در زمینه هایگوناگون می باشد که در صورت استفاده و بهره بردای مناسب از آنها و با ارایه برنامه ای مدون و کاربردیجهت بهره گیری از توان محیطی این روستا به منظور توسعه اقتصادی- اجتماعی و به طبع آن توسعه پایدارروستایی؛ نه تنها نقش مهمی در اشتغال و درآمد خانوارهای این روستا دارد بلکه می تواند به عنوان الگوییبرای سایر نقاط روستایی مطرح باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.