مقاله بررسی نرخ رشد زیر گونه های G. graminis var. graminis و G. graminis var. Tritici عامل بیماری پاخوره گندم و چمن در استان فارس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی نرخ رشد زیر گونه های G. graminis var. graminis و G. graminis var. Tritici عامل بیماری پاخوره گندم و چمن در استان فارس دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی نرخ رشد زیر گونه های G. graminis var. graminis و G. graminis var. Tritici عامل بیماری پاخوره گندم و چمن در استان فارس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نرخ رشد زیر گونه های G. graminis var. graminis و G. graminis var. Tritici عامل بیماری پاخوره گندم و چمن در استان فارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی نرخ رشد زیر گونه های G. graminis var. graminis و G. graminis var. Tritici عامل بیماری پاخوره گندم و چمن در استان فارس :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

گونهGaeumannomyces graminis از مهم ترین عوامل بیماری های خاک زاد می باشد که باعث ایجاد پوسیدگی طوقه وریشه در غلات و گراس می شود. این گونه شامل چهار زیر گونه است که زیر گونه هایG. graminis var. tritici (Ggt وG. graminis var. graminis(Ggg) به ترتیب باعث ایجاد بیماری پاخوره گندم و لکه مردگی چمن می گردد. این قارچ درفصل رویش به صورت پارازیتی روی ریشه گیاهان میزبان و سایر گرامینه ها و پس از برداشت محصول به صورت ساپروفیتی دربقایای گیاهی و مواد آلی در خاک باقی می ماند. دامنه ی تغییرات سرعت رشدG .g. var tritici و G. g. var graminis درایزوله های مختلف، متفاوت می باشد. به منظور تعیین اثر دما روی رشد شعاعی جدایه های استان فارس ۱۰ نماینده جدایه های مناطق مختلف روی محیطPDA کشت گردید. از یک کشت سه روزه مقداری قارچ به قطر ۶ میلی متر به کمک چوب پنبه سوارخ کن جدا و روی محیطPDAمنتقل و در انکوباتور با دماهای ۵و۱۰و۱۵ و۲۰و۲۵و ۳۰و۳۵ درجه سانتیگراد قرار داده شد و پس از ۲و۴ و ۶ روز قطر کلنی قارچ اندازه گیری شد. برای هر تیمار سه تکرار در نظر گرفته شد. نتایج این بررسی نشان داد که میانگین رشد روزانه برای تمام جدایه هایG. g. var tritici در دمای بهینه۲۵C 9/8 میلی متر می باشد و دمای بهینه جهت رشد جدایه ۳۰،G. g. var graminis درجه سانتی گراد است که متوسط سرعت رشد در این دما ۲۶ میلی متر در روزتعیین گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.