مقاله کاربرد پوشش های زیست تخریب پذیر در نگهداری محصولات غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد پوشش های زیست تخریب پذیر در نگهداری محصولات غذایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد پوشش های زیست تخریب پذیر در نگهداری محصولات غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد پوشش های زیست تخریب پذیر در نگهداری محصولات غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد پوشش های زیست تخریب پذیر در نگهداری محصولات غذایی :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

بسته بندی یکی از مهمترین پارا مترها در نگهداری مواد غذایی می باشد، از ویژگی مطلوب برای هر بسته بندی ، بازیافت آسان آن و ایجاد کمترین خسارت به محیط زیست است. هر ساله میلیون ها تن ضایعات پلاستیکی از جمله کیسه ها، پاکت های پلاستیکی و مواد بسته بندی وارد محیط زیست گردیده و به علت عدم بازگشت به چرخه زیست محیطی، باعث ایجاد مشکلاتی برای محیط زیست می شوند.پوشش های خوراکی در اثر غوطه ور کردن مواد غذایی در محلول های سازنده یا پاشیدن (اسپری کردن) محلول سازنده بر سطح آنها و در نتیجه آغشته شدن سطح موادغذایی ایجاد می شوند. امروزه، در بسته بندی مواد غذایی فیلم های خوراکی به طور روز افزون جایگزین فیلم های پلیمری سنتزی می شوند.پوشش محصولات غذایی با فیلم های خوراکی و پوشش های خوراکی، آن ها را از مزایای گوناگون از نقطه نظر جنبه های سلامت بخش، حسی واقتصادی برخوردار می سازد. برخی از مهمترین مزایا عبارتند از: بر خلاف فیلم های سنتزی باعث آلودگی محیط زیست نمی شوند به سبب زیست- کافت بودن آن ها، خود از ارزش تغذیه ای نیز برخوردار هستند. مانع فساد وآلودگی میکروبی می شوند.ظاهر و جلوه غذا را به نحوه مطلوب حفظ می کنند.مانع جذب رطوبت یا آبگیری مواد غذایی با رطوبت کم و تبعات منفی ناشی از آن همچون بد بافتی حاصل از تبلور قندها در فرآورده، بدرنگی و جلوگیری از کلوخه شدن پودرها می شوند. لذا در این مقاله به مرور خصوصیات اساسی، فیزیکوشیمیایی و تغذیه ای فیلمهای خوراکی پرداخته می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.