مقاله بررسی تأثیر شوری بر میزان کلروفیل و برخی پارامترهای رشدی در دو رقم گیاه سویا (.Glycine max L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر شوری بر میزان کلروفیل و برخی پارامترهای رشدی در دو رقم گیاه سویا (.Glycine max L) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر شوری بر میزان کلروفیل و برخی پارامترهای رشدی در دو رقم گیاه سویا (.Glycine max L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر شوری بر میزان کلروفیل و برخی پارامترهای رشدی در دو رقم گیاه سویا (.Glycine max L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر شوری بر میزان کلروفیل و برخی پارامترهای رشدی در دو رقم گیاه سویا (.Glycine max L) :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

اثر غلظت های مختلف شوری (۰، ۲۵، ۵۰، ۱۰۰) میلی مولار NaCl بر برخی پارامترهای رشدی و مقدار کلروفیل a,b در دو رقم سویا (Williams , Linford) مورد بررسی قرار گرفت. در این مطالعه مقدار وزن تر و خشک در ریشه و اندام هوایی، محتوای نسبی آب برگ (RWC) و همچنین مقدار کلروفیل a,b در برگ ها در هر دو واریته ی سویا با افزایش غلظت شوری کاهش نشان داد. نتایج نشان دادند که بین دو رقم سویای مورد مطالعه، رقم ویلیامزدر مقایسه با رقم لینفورد نسبت به شورز سازش بیشتری به شوری نشان می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.