مقاله بررسی اثرتیمارهای شیمیایی بر کمیت و کیفیت و خاصیت انبارداری انجیر خشک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرتیمارهای شیمیایی بر کمیت و کیفیت و خاصیت انبارداری انجیر خشک دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرتیمارهای شیمیایی بر کمیت و کیفیت و خاصیت انبارداری انجیر خشک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرتیمارهای شیمیایی بر کمیت و کیفیت و خاصیت انبارداری انجیر خشک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرتیمارهای شیمیایی بر کمیت و کیفیت و خاصیت انبارداری انجیر خشک :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

به منظور بالا بردن خاصیت انبارداری با حفظ کیفیت میوه و همچنین جایگزینی استفاده از مواد شیمیایی به خصوص قرص فستوکسین و مواد فسفره با توجه به اثرات مضر آن این تحقیق بایک تیمارهای شیمیایی(قرص فستوکسین)،دو تیمار محل۱ درجه سانتی گراد) و سه تیمار بسته بندی ( بسته بندی معمولی، وکیوم و وکیوم به – نگهداری (انبار معمولی و انبار با دمای ۳ همراه تزریق گاز) وپنج تیمار دمایی مختلف (دمای ۱۰ – درجه سانتی گراد به مدت ۴۸ ساعت، دمای ۲۰ – درجه سانتی گراد به مدت ۴۸ ساعت، دمای ۵۰ درجه سانتی گراد به مدت ۶ ساعت، دمای ۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۶ ساعت و انتقال از دمای-۱۰ درجه به مدت ۴۸ ساعت به دمای ۵۰ درجه به مدت ۶ ساعت)، با هدف جایگزینی روش های طبیعی به جای استفاده از مواد شیمیایی در آزمایشگاه ایستگاه مرکز تحقیقات انجیر استهبان انجام گردید . انجیر های درجه یک ‘ دو و سه جدا گردید نمونه ها در بسته های یکنواخت پلی اتیلنی شفاف نگهداری و تیمارهای مورد نظر بر روی هر یک انجیرها به طور جداگانهاعمال گردید و بسته ها به مدت سه ماه در انبار سرد و انبار معمولی نگهداری گردید. پس از پایان هر ماه در صد کاهش وزن میوه اندازه گیری شد.نتایج نشان داد که بسته بندی با قرص فستوکسین و بسته بندی وکیوم به همراه تزریق گاز در شرایط انبار سرد بالاترین رنگ و وزن و کیفیت میوه را داشت و با توجه به طبیعی بودن روش غیر شیمیایی (وکیوم به همراه تزریق گازN 2و CO2 از نظر نگهداری به صورت میوه ارگانیک می تواند جایگزین مواد شیمیایی (قرص فستوکسین) گردد. در سه نوع انجیر کمترین کاهش وزن مربوط به انجیر درجه یک و بیشترین مربوط به انجیر درجه سه می باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.