مقاله مطالعه اثر پرایمینگ بذر و سرمادهی بر خصوصیات جوان هزنی و بنی های بذر و گیا هچه دو جمعیت گونه دارویی بابونه (Anthemis tinctoria)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه اثر پرایمینگ بذر و سرمادهی بر خصوصیات جوان هزنی و بنی های بذر و گیا هچه دو جمعیت گونه دارویی بابونه (Anthemis tinctoria) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه اثر پرایمینگ بذر و سرمادهی بر خصوصیات جوان هزنی و بنی های بذر و گیا هچه دو جمعیت گونه دارویی بابونه (Anthemis tinctoria)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثر پرایمینگ بذر و سرمادهی بر خصوصیات جوان هزنی و بنی های بذر و گیا هچه دو جمعیت گونه دارویی بابونه (Anthemis tinctoria)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه اثر پرایمینگ بذر و سرمادهی بر خصوصیات جوان هزنی و بنی های بذر و گیا هچه دو جمعیت گونه دارویی بابونه (Anthemis tinctoria) :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

بابونه (Anthemis tinctoria) از گونه های چند ساله خانواده کاسنی (Asteraceae) می باشد. این گیاه به دلیل خواص دارویی از اهمیت خاصی برخوردار است. به منظور افزایش خصوصیات جوانه زنی و بنیه بذر آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار سال ۹۱-۱۳۹۰ در آزمایشگاه تکنولوژی بذر بانک ژن موسسه جنگلها و مراتع کشور انجام گردید. در این تحقیق بذرها بمدت ۲۴ ساعت تحت تیمارهای جیبرلیک اسید (۱۲۵ و ۲۵۰ ppm), نیترات پتاسیم (۰/۵و ۱%) و شاهد (اب مقطر) و نیز سرمادهی مرطوب (دمای ۴cْ) به مدت ۱۴ روز قرار گرفتند. صفت هایی شامل: درصد و سرعت جوانه زنی، طول ریشه چه و ساقه چه، طول گیاه چه، شاخ صبنیه، وز نتر و خشک گیاه چه و تعداد گیاه چه نرمال مورد اندازه گیری قرار گرفت. نتایج حاصل از تجزیه واریانس نشان داد که بین تیمارهای اعمال شده برای کلیه صفات به غیر از طول ریش هچه و گیا هچه، وزن تر و خشک و جمعیت های این گونه برای کلیه صفات مورد اندازه گیری به غیر از طول ریشه چه و گیاه چه، وزن تر و گیاه چه نرمال اختلاف معنی داری در سطح ۵% وجود داشت. آزمون مقایسه میانگین نشان داد که نمونه جم عآوری شده از جمعیت پیرانشهر بیشترین مقدار درصد جوانه زنی را نسبت به جمعیت بانه داشته است. همچنین مقایسه اثر تیمارهای پرایمینگ نشان داد که پرایم نمودن بذر جمعیت ها با اسید جیبرلیک ۲۵۰ ppm و نیترات پتاسیم ۰/۵% موجب افزایش خصوصیات جوانه زنی و بنیه آنها در مقایسه با شاهد و سایر تیمارها شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.