مقاله مطالعه اثرات غلظتهای مختلف کلسیم و ساکارز در محیط کشت بر ریزغده زایی سیب زمینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه اثرات غلظتهای مختلف کلسیم و ساکارز در محیط کشت بر ریزغده زایی سیب زمینی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه اثرات غلظتهای مختلف کلسیم و ساکارز در محیط کشت بر ریزغده زایی سیب زمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثرات غلظتهای مختلف کلسیم و ساکارز در محیط کشت بر ریزغده زایی سیب زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه اثرات غلظتهای مختلف کلسیم و ساکارز در محیط کشت بر ریزغده زایی سیب زمینی :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

ین مطالعه به منظور بررسی اثرات غلظتهای مختلف کلسیم و ساکارز بر روی ریزغده زایی سیب زمینی رقم آگریا در محیط پایه ی MS انجام شد این آزمایش به صورت فاکتوریل و در قالب طرح پایه کاملاً تصادفی در تکرار و ۵ نمونه در هر تکرار اجرا شد. غلظتهای ساکارز در ۲ سطح (S2=60,S1=30) کلسیم در ۳ سطح (با غلظت های غلظت های نصف (Ca3(2,)Ca2(1,(Ca1) برابر مقدار محیط پایه ی MS مورد استفاده قرار گرفتند و بقیه عناصر براساس میزان استاندارد محیط کشت پایه MS استفاده شد. صفات مورد بررسی شامل تعداد و قطر متوسط میکروتیوبرها ، وزن خشک میکروتیوبرهای درون شیشه ای و غلظت کلسیم بافت ریزغده بود. نتایج حاصل از تجزیه واریانس نشان داد که در این آزمایش اثرات متقابل ساکارز و کلسیم به طور معنی داری تعداد غده را تحت تأثیر قرار داد. تعداد غده از نظر آماری تحت تأثیر سطوح مختلف کلسیم قرار نگرفت. در صورتی که بیشترین تعداد غده در ۶۰ گرم در لیتر ساکارز بدست آمد. بیشترین درصد وزن خشک ریزغده ها در ترکیب تیماری حاوی ۶۰ گرم در لیتر ساکارز، کلسیم با غلظت محیط پایه ی MS به دست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.