مقاله بررسی پایدارسازی فازی و عوامل موثر بر ماندگاری و کیفیت دوغ پروبیوتیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی پایدارسازی فازی و عوامل موثر بر ماندگاری و کیفیت دوغ پروبیوتیک دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی پایدارسازی فازی و عوامل موثر بر ماندگاری و کیفیت دوغ پروبیوتیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پایدارسازی فازی و عوامل موثر بر ماندگاری و کیفیت دوغ پروبیوتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی پایدارسازی فازی و عوامل موثر بر ماندگاری و کیفیت دوغ پروبیوتیک :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

مشکلی که در محصولات لبنی و به خصوص نوشیدنی های لبنی اسیدی وجود دارد مشکل دوفاز شدن این محصولات است که باعث می شود ظاهر محصول در دید مصرف کننده خوب جلوه نکند و باعث شود که بازار فروش آن کم شودکه در این زمینه پژوهش های سودمندی در ایران بر روی دوغ و در کشورهای دیگر بر روی آیران شده و در اکثر موارد از هیدروکلوئید ها به عنوان عامل جلوگیری کننده از دو فاز شدن استفاده شده است.برای افزایش زنده مانی پروبیوتیک ها در دوغ نیز می توان از روش های مختلفی از جمله افزودن پری بیوتیک ها و یا کپسوله کردن باکتری ها سود جست

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.