مقاله شناسایی تودهای ارقام برنج با استفاده از ویژگیهای بافت انتخابشده براساس الگوریتم ژنتیک و شبکه عصبی احتمالی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله شناسایی تودهای ارقام برنج با استفاده از ویژگیهای بافت انتخابشده براساس الگوریتم ژنتیک و شبکه عصبی احتمالی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله شناسایی تودهای ارقام برنج با استفاده از ویژگیهای بافت انتخابشده براساس الگوریتم ژنتیک و شبکه عصبی احتمالی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی تودهای ارقام برنج با استفاده از ویژگیهای بافت انتخابشده براساس الگوریتم ژنتیک و شبکه عصبی احتمالی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله شناسایی تودهای ارقام برنج با استفاده از ویژگیهای بافت انتخابشده براساس الگوریتم ژنتیک و شبکه عصبی احتمالی :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
یکی از مهمترین محصولات غذایی در ایران و جهان، برنج می باشد. در این مقاله هفت رقم برنج تودهای، با استفاده از بافت تودهی آن شناسایی شدهاند. در الگوریتم پیشنهادی، چهل و چهار ویژگی از ماتریس هم رویدادی هرتصویر مربوط به تودهی برنج استخراج شده است. بعد از استخراج ویژگی، با استفاده از الگوریتم ژنتیک، بهترین ویژگی ها انتخاب شده است . در نهایت ، با استفاده از شبکه عصبی احتمالی ، طبقه بندی انجام شده است .نتایج نشان از کارایی بالای الگوریتم ارائه شده در طبقهبندی تودهای ارقام برنج دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.