مقاله طبقه بندی کیفی سیب براساس ویژگیهای سطحی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله طبقه بندی کیفی سیب براساس ویژگیهای سطحی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طبقه بندی کیفی سیب براساس ویژگیهای سطحی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طبقه بندی کیفی سیب براساس ویژگیهای سطحی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طبقه بندی کیفی سیب براساس ویژگیهای سطحی :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

درسالهای اخیراستفاده ازتکنیک های پردازش تصویروماشین بینایی درعلوم کشاورزی وحوزه های مرتبط با آن بسیاررواج یافته است مادراین مقاله برای طبقه بندی کیفی سیب ابتدا موقعیت دم سییب را پیداکرده و سپس با استفاده ازشبکه عصبی پرسپترون چندلایه سیب را به سه کلاس سالم وخراب و دمگاه کاسه گل تقسیم می کنیم قسمتی ازنواحی مربوط به کاسه گل و همچنین لبه های سیب به علت بازتابش کمتر نورممکن است بانواحی خراب اشتباه شوند برای اصلاح طبقه بندی کلاس دمگاه کاسه گل ازاعمال طبقه بندK نزدیکترین همسایگی برروی مولفه cb درفضای رنگی ycbcr وبرای اصلاح طبقه بندی لبه های سیب ازاعمال همین طبقه بندبرروی ناحیه طبقه بندی شده به کلاس خرابی درتصویرسطح خاکستری استفاده کرده ایم نتایج بدست امده نشان میدهد که الگوریتم پیشنهادی درتعیین نواحی خراب وهمچنین جداسازی لبه های سالم سیب و ناحیه دمگاه – کاسه گل ازنواحی خراب بسیارموفق عمل می کند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.