مقاله بررسی رقابت تغذیه ای و قدرت کلنیزاسیون گونه های تریکودرما علیه قارچ Macrophomina phaseolina عامل پوسیدگی ذغالی کنجد
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی رقابت تغذیه ای و قدرت کلنیزاسیون گونه های تریکودرما علیه قارچ Macrophomina phaseolina عامل پوسیدگی ذغالی کنجد دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی رقابت تغذیه ای و قدرت کلنیزاسیون گونه های تریکودرما علیه قارچ Macrophomina phaseolina عامل پوسیدگی ذغالی کنجد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رقابت تغذیه ای و قدرت کلنیزاسیون گونه های تریکودرما علیه قارچ Macrophomina phaseolina عامل پوسیدگی ذغالی کنجد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی رقابت تغذیه ای و قدرت کلنیزاسیون گونه های تریکودرما علیه قارچ Macrophomina phaseolina عامل پوسیدگی ذغالی کنجد :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
قارچ Macrophomina phaseolina در استان خوزستان در مزارع کنجد از قسمت طوقه و ریشه جداسازی شد وپس ازتشخیص و اثبات بیماری زایی برای بررسی مبارزه بیولوژیک انجام شد. بررسی رقابت تغذیه ای و قدرت کلنیزاسیون دو جدایه Trichoderma harzianum(THs&THm) یک جدایه T.virens|, یک جدایه T.koningiknon ویک جدایه T.longibrachiatum بر علیه M.phaseolina عامل بیماری پوسیدگی ذغالی کنجد مورد مطاله قرار گرفت .در بررسی ماکروسکوپی تقابل مستقیم جدایه های Trichoderma و M.phaseolina مشخص شد که جدایه T.harzianum(M) پس از طی ۷۲ ساعت به میزان ۱۳/۰۸ بیشترین تأثیر را در بازدارندگی از رشد میسلیوم M.phaseolina و جدایه T.virens به میزان ۳۳/۳۳ کمترین تاثیر را در بازدارندگی از رشد میسیلیوم M.phaseolina داشته است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.