مقاله بررسی زیست محیطی ژنهای جهش یافته epsps بیان شده در کلزای مقاوم به گلایفوسیت، مطالعه موردی (تحقیقات انجام شده در پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی زیست محیطی ژنهای جهش یافته epsps بیان شده در کلزای مقاوم به گلایفوسیت، مطالعه موردی (تحقیقات انجام شده در پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی زیست محیطی ژنهای جهش یافته epsps بیان شده در کلزای مقاوم به گلایفوسیت، مطالعه موردی (تحقیقات انجام شده در پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی زیست محیطی ژنهای جهش یافته epsps بیان شده در کلزای مقاوم به گلایفوسیت، مطالعه موردی (تحقیقات انجام شده در پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی زیست محیطی ژنهای جهش یافته epsps بیان شده در کلزای مقاوم به گلایفوسیت، مطالعه موردی (تحقیقات انجام شده در پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری) :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

گلایفوسیت یک علفکش غیر انتخابی و وسیع الطیف است. ایجاد مقاومت ژنتیکی به علفکش گلایفوسیت در برخی از گیاهان نظیر سویا، ذرت، کلزا، پنبه، چغندر قند اهمیت تولیدی و تجاری زیادی دارد. گلایفوسیت از طریق جلوگیری از فعالیت آنزیم ۵- انول پیروویل شیکیمات- ۳- فسفات سنتتاز( epsps) در فرآیند تبدیل شیکیمات به اسید آمینه های تیروزین، فنیل آلانین و تریپتوفان اختلال ایجاد می نماید. تحقیقات انجام شده در پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری جهت ایجاد مقاومت گیاه کلزا ۸ به گلایفوسیت با دو استراتژی مختلف انجام شده است: الف- استفاده از پروموتور فعال CAM با هدف افزایش بیان ژن epsps باکتریایی E. coli سویه K12 و انتقال به گیاه و ایجاد مزیت رقابتی در گیاه نسبت به علفهای هرز، ب- ایجاد جهشهای نقطه ای در ژن epsps باکتریاییE. coli سویه K12 به روش طراحی آغازگرهای ویژه و واکنش زنجیرهای پلیمراز PCR انتقال به گیاه با هدف کاهش اتصال گلایفوسیت به آنزیم epsps جهشهای نقطه ای انجام شده در دو تحقیق مختلف و در اسیدهای آمینه ۹۶ (تغییر گلایسین به آلانین) و ۱۸۳ (تغییر آلانین به ترئونین) انجام شده بودند. در این تحقیق، وضعیت این دو استراتژی از نظر زیست محیطی بررسی شده است. نتایج نشان می دهند با توجه به ارزیابی مخاطرات گلیفوسیت بر جمعیت باکتریایی مفید خاک استراتژی ب از نظر زیست محیطی ارجح است. استراتژی الف مشروط به استفاده از حدود استاندارد گلیفوسیت و ارزیابی تاثیرات مثبت بر کنترل علفهای هرز قابل استفاده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.