مقاله بررسی کشت توأم نخود علوف های (Pisum sativum L.) جو بر صفات مرفولوژیک و عملکرد علوفه تحت شرایط دیم استان کردستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کشت توأم نخود علوف های (Pisum sativum L.) جو بر صفات مرفولوژیک و عملکرد علوفه تحت شرایط دیم استان کردستان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کشت توأم نخود علوف های (Pisum sativum L.) جو بر صفات مرفولوژیک و عملکرد علوفه تحت شرایط دیم استان کردستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کشت توأم نخود علوف های (Pisum sativum L.) جو بر صفات مرفولوژیک و عملکرد علوفه تحت شرایط دیم استان کردستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کشت توأم نخود علوف های (Pisum sativum L.) جو بر صفات مرفولوژیک و عملکرد علوفه تحت شرایط دیم استان کردستان :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

کشت مخلوط به افزایش عملکرد، افزایش کارآیی زمین، بهبود کیفیت علوفه، ارتقاء کارآیی استفاده از نور و کنترل علف های هرز، آفات و بیماری ها کمک می کند. به منظور بررسی تأثیر مقدار و نسب تهای مختلف بذر بر عملکرد و برخی از صفات علوفه و ارزیابی سودمندی کشت مخلوط نخود علوف های و جو این آزمایش در سال زراعی ۹۰ – ۱۳۸۹ در ایستگاه تحقیقات کشاورزی سارال کردستان به به صورت دیم به اجرا در آمد. آزمایش به صورت طرح بلوکهای کامل تصادفی با ۱۶ تیمار و سه تکرار اجرا شد. عوامل آزمایشی شامل پنج مقدار مصرف بذر (۱۰۰, ۱۵۰, ۲۰۰, ۲۵۰ و ۳۰۰ دانه در متر مربع) و سه نسبت مخلوط بذر (نخود علوفه ای خالص، ۲۵ جو: ۷۵ نخود علوفه ای و ۵۰ جو: ۵۰ نخود علوفه ای) به همراه یک تیمار کشت خالص جو به عنوان شاهد منظور شدند. در این تحقیق بذر جو آبیدر و نخود علوفه ای لاین ۲۲۰۸ با رعایت نسبت های اختلاط کشت گردید. نتایج تجزیه واریانس حاکی از وجود اختلاف معنی داربرای تمام صفات بود. بیشترین مقدار علوفه خشک در کشت خالص نخود علوف های در تراکم ۱۵۰ دانه در متر مربع به دست آمد که با کشت مخلوط نخود علوف های : جو به نسبت ۷۵: ۲۵ در تراکم ۱۵۰ دانه در متر مربع تفاوت معنیدار نداشت کشت مخلوط ۵۰ جو: ۵۰ نخود علوفه ای در تراکم ۳۰۰ دانه در متر مربع مطلو بترین وضعیت را از لحاظ نسبت برابری زمین داشت، به طوری که میزان عملکرد ۴۲ درصد بیشتر از حالت تک کشتی بود. نتایج به دست آمده نشان داد که مخلوط نخود علوفه ای : جو به نسبت ۷۵: ۲۵ در تراکم ۱۵۰ دانه در متر مربع بر کشت خالص هر کدام از این گونه ها برتری داشته و در شرایط دیم کردستان قابل توصیه است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.