مقاله مدیریت نوین روستایی و نقشآن در تحول مساکن با توجه بر عملکرد دهیاران (مطالعه موردی: دهستان میشخاص- شهرستان ایلام )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدیریت نوین روستایی و نقشآن در تحول مساکن با توجه بر عملکرد دهیاران (مطالعه موردی: دهستان میشخاص- شهرستان ایلام ) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدیریت نوین روستایی و نقشآن در تحول مساکن با توجه بر عملکرد دهیاران (مطالعه موردی: دهستان میشخاص- شهرستان ایلام )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدیریت نوین روستایی و نقشآن در تحول مساکن با توجه بر عملکرد دهیاران (مطالعه موردی: دهستان میشخاص- شهرستان ایلام )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدیریت نوین روستایی و نقشآن در تحول مساکن با توجه بر عملکرد دهیاران (مطالعه موردی: دهستان میشخاص- شهرستان ایلام ) :

تعداد صفحات:۲۲

چکیده:

سکونتگاه های روستایی به عنوان چشم انداز فرهنگی حاصل از تعامل بین انسان و محیط در طی فرآیندهای متاثر ازعوامل و نیروهای بیرونی دچار تغییر و تحولاتی در بافت کالبدی – فضایی خود شده اند، که این امر موجب پدیدآمدن مشکلات و نارسایی های فراوانی برای زیست و ادامه سکونت در این روستاها شده است دهیاری یک نهاد عمومیو غیر دولتی است که وظیفه مدیریت روستایی کشور را بر عهده دارد و در سه جنبه اجتماعی، اقتصادی و محیطی-کالبدی دارای وظایفی می باشد که از وظایف محیطی- کالبدی آن صدور پروانه برای ساختمانها و همکاری با بنیادمسکن در جهت تهیه طرح هادی و ارائه پیشنهادات لازم است. بافت های روستایی حاوی اطلاعات مفیدی برای ارزیابیمیزان تأثیرپذیری فرآیند شکل گیری توسعه طبیعی کالبد روستاها ازعوامل مختلف محیطی-اقلیمی، اقتصادی واجتماعی-فرهنگی هستندکه در بسیاری از روستاهای کشور نیز حضور و تداوم دارند. یکی از مهم ترین اهداف اینپژوهش آن است که عملکرد دهیاران و نقش آن درتحول سکونتگاه های روستایی را مورد بررسی قرار دهد. روشتحقیق در این مطالعه به لحاظ هدف کاربردی و از نظر روش توصیفی- تحلیلی است، که برای گردآوری اطلاعات ازروش های میدانی و اسنادی کمک گرفته شده و بر اساس آن با توجه به حجم جامعه آماری ( ۱۲۸۷ خانوار)، حجمنمونه خانوارهای مورد پرسشگری بر پایه ی فرمول کوکران برابر ۲۳۸ خانوار بوده است. یافته های پژوهش نشانمی دهد که دهیاران با همکاری در تهیه و اجرای طرح های هادی روستایی و جلب مشارکت های مردمی در زمینهاجرای هر چه بهتر این طرحها، نقش بسزایی در تحولات مساکن روستاهای مورد مطالعه در اثر پیاده شدن طرح هایهادی روستایی داشته اند. لذا واجب است با حمایت های مالی به لحاظ شغلی و آموزشی، دهیاران را به عنوانمدیران روستایی در انجام هرچه بهتر وظایف شان یاری رساند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.