مقاله پتانسیل خسارتزایی شب پره پشت الماسی Plutella xylostella (L.) (Lep.:plutellidae) در مزارع کلم گل جنوب تهران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پتانسیل خسارتزایی شب پره پشت الماسی Plutella xylostella (L.) (Lep.:plutellidae) در مزارع کلم گل جنوب تهران دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پتانسیل خسارتزایی شب پره پشت الماسی Plutella xylostella (L.) (Lep.:plutellidae) در مزارع کلم گل جنوب تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پتانسیل خسارتزایی شب پره پشت الماسی Plutella xylostella (L.) (Lep.:plutellidae) در مزارع کلم گل جنوب تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پتانسیل خسارتزایی شب پره پشت الماسی Plutella xylostella (L.) (Lep.:plutellidae) در مزارع کلم گل جنوب تهران :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

محاسبه تراکم جمعیت آفات محصولات کشاورزی می تواند اطلاعات دقیقی در مورد میزان خسارت احتمالی به مواد غذایی و محصولات کشاورزی در اختیار محققین قرار دهد. شب پره پشت الماسی Plutella xylostella مخرب ترین آفت گیاهان خانواده کروسیفر یا چلیپائیان (Brassicaceae) در سرتاسر دنیا می باشد. شب پره پشت الماسی از عوامل زنده محیطی در کاهش عملکرد محصولات کشاوزری محسوب می شوند. خسارت این آفت به صورت تغذیه از پارانشیم و سپس از اپیدرم زیرین برگ است. هر چه تراکم لارو در بوته بیشتر باشد میزان خسارت شب پره پشت الماسی بیشتر خواهد بود. به منظور بررسی نوسانات فصلی جمعیت این آفت از اوایل خرداد تا اوایل آبان ماه سال ۱۳۹۰ از مزارع کلم گل منطقه جنوب تهران نمونه برداری صورت گرفت. در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه شاهد نیز مزرعه ای به عنوان مزرعه بدون سم پاشی انتخاب شد. بیشترین تراکم لارو ۶/۲۵, شفیره ۴/۹۲ و تخم ۴۲/۲۴ در منطقه در تاریخ ۳ ابان ماه و هنگام برداشت محصول اتفاق می افتد . بالاترین تراکم مجموع مراحل رشدی در کل مناطق در تاریخ ۳ آبان ۵۳/۹۰و کمترین این مقدار در تاریخ ۲۹ خرداد (۴/۷۵) مجموع مراحل رشدی در کل مناطق در تاریخ ۳ آبان ۵۳/۹۰ و کمترین این مقدار در تاریخ ۲۹ خرداد ۴/۷۵ ثبت گردید. نتایج این تحقیق نشان داد که جمعیت آفت بر اساس تعداد لارو و شفیره در هر بوته بین مزرعه سم پاشی نشده با سایر مزارع دارای اختلاف معنی داری است. شب پره پشت الماسی به عنوان یک عامل زنده نقش زیادی در خسارت کمی و کیفی به محصولات خانواده کروسیفر دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.