مقاله تاثیر آسکوربیک اسید بر شاخص های جوانه زنی و میزان فعالیت آنزیم های لیپاز و کاتالاز بذر گندم در شرایط تنش شوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر آسکوربیک اسید بر شاخص های جوانه زنی و میزان فعالیت آنزیم های لیپاز و کاتالاز بذر گندم در شرایط تنش شوری دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر آسکوربیک اسید بر شاخص های جوانه زنی و میزان فعالیت آنزیم های لیپاز و کاتالاز بذر گندم در شرایط تنش شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر آسکوربیک اسید بر شاخص های جوانه زنی و میزان فعالیت آنزیم های لیپاز و کاتالاز بذر گندم در شرایط تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر آسکوربیک اسید بر شاخص های جوانه زنی و میزان فعالیت آنزیم های لیپاز و کاتالاز بذر گندم در شرایط تنش شوری :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

آماده سازی بذر یکی از راه های کاهش اثرات منفی شوری می باشد که برای بالا بردن درصد جوانه زنی و افزایش مقاومت بذر در مناطق شور مورد استفاده قرار می گیرد. آسکوربیک اسید یکی از مهمترین آنتی اکسیدان های گیاهی می باشد که در واکنش های متابولیسم سلول در زمان جوانه زنی، رفع مسمومیت سلولی، محافظت سلول از واکنش های اکسیداتیو نقش مهمی ایفا می نماید. از این رو به منظور تاثیر آسکوربیک اسید بر درصد جوانه زنی، طول ریشه چه و میزان فعالیت آنزیم های لیپاز و کاتالاز موجود در بذر ذرت تحت شرایط تنش شوری آزمایشی به صورت فاکتوریل بر پایه طرح کاملا تصادفی با سه تکرار در شرایط آزمایشگاه انجام شد . سه سطح آسکوربیک اسید (صفر, ۵۰۰ و ۱۰۰۰ میکرومولار) و سه پتانسیل اسمزی ایجاد شده به وسیله کلرو سدیم (صفر، ۶۰ و ۱۰۰ میلی مولار) سطوح فاکتور دوم را تشکیل دادند. با توجه به مقایسه میانگین داده های حاصل از این آزمایش با افزایش سطح شوری شاخص های جوانه زنی کاهش یافتند. ولی پرایمینگ بذر با آسکوربیک اسید باعث افزایش عملکرد صفات و کاهش فعالیت آنزیم های مورد نظر شد که احتمالا به دلیل خنثی سازی رادیکال های آزاد حاصل از تنش شوری می باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.