مقاله بررسی اثر ضد قارچی اسانسهای گیاهی بر قارچ Aspergillus Flavus


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر ضد قارچی اسانسهای گیاهی بر قارچ Aspergillus Flavus دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر ضد قارچی اسانسهای گیاهی بر قارچ Aspergillus Flavus  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر ضد قارچی اسانسهای گیاهی بر قارچ Aspergillus Flavus،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر ضد قارچی اسانسهای گیاهی بر قارچ Aspergillus Flavus :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

این تحقیق به منظور بررسی اثر ضد قارچی ۷ اسانس گیاهی (مرزه، آویشن، نعناع، رازیانه، اوکالیپتوس، باریجه و رزماری) بر رشد قارچ Aspergillus Flavus انجام شد. در این بررسی از یک جدایه توکسینزای قارچ مذکور استفاده شد تاثیر غلظتهای مختلف اسانس (ppm 1000 تا ۲۰۰) روی رشد قارچ A.Flavus در شرایط آزمایشگاه با استفاده از سوسپانسیون اسپور با غلظت ۱۰ اسپور در میلی لیتر در محیط کشت YES بررسی شد پس از رشد قارچ در محیط ،میزان رشد قارچ با اندازهگیری وزن میسلیوم تولید شده ارزیابی گردید. نتایج بهدست آمده با روش آماری SAS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت تا مناسبترین اسانس و میزان MIC (کمترین غلظت بازدارنده) هر یک از اسانسها تعیین گردد. نتایج حاصل از این تحقیق نشانداد که بین اسانسهاس مورد آزمایش،دو اسانس رازیانه و آویشن اثر بازدارندگی را بر رشد قارچ A.Flavus از خود نشان دادند و در غلظتهای (ppm), از ۸۰۰ و ۱۰۰۰رشد قارچ جلوگیری نمودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.