مقاله بررسی اثر کاربرد کودهای بیولوژیک بر عملکرد کمی و کیفی فلفل دلمه ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر کاربرد کودهای بیولوژیک بر عملکرد کمی و کیفی فلفل دلمه ای دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر کاربرد کودهای بیولوژیک بر عملکرد کمی و کیفی فلفل دلمه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر کاربرد کودهای بیولوژیک بر عملکرد کمی و کیفی فلفل دلمه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر کاربرد کودهای بیولوژیک بر عملکرد کمی و کیفی فلفل دلمه ای :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

به منظور بررسی اثر کاربرد کودهای بیولوژیک بر عملکرد کمی و کیفی در فلفل دلمه ای Capsicum annuum تحت تیمار غلظ تهای مختلف کود بیولوژیک نیتروکسین و کاربرد باکتری حل کننده فسفات آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلو کهای کامل تصادفی با سه تکرار در سال ۹۰-۱۳۸۹ به اجراء درآمد. نشاء ها قبل از انتقال به گلدان با نسبتهای مختلف نیتروکسین همراه با باکتری و بدون باکتری حل کننده فسفات تیمار شده و شاهد نیز بدون هیچ تیماری مورد آزمایش قرار گرفت. نتایج نشان داد که بیشترین میزان عملکرد بوته (۳۱۷۷/۸۵ گرم در هر بوته) و وزن تر و خشک میوه به ترتیب (۱۲۰%, ۵/۴۳%) از تیمار نیتروکسین با نسبت ۱:۵ همراه باکتری حل کننده فسفات بدست آمد. میزان ویتامین C در تیمارهای ترکیبی نیتروکسین ۵: ۱ و ۳: ۱ همراه باکتری حل کننده فسفات بدست آمد کاربرد غلظت های کمتر نیتروکسین و باکتری حل کننده فسفات تفاوت معنی داری با تیمار شاهد نداشت. بر اساس این تحقیق بهترین غلظت و ترکیب کودی برای فلفل دلمه ای در شرایط گلخانه نیتروکسین ۱:۵ همراه با باکتری می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.