مقاله بررسی تاثیر آلودگی محیط زیست و فلزات سنگین بر روی رشد رویشی قارچ های نماتد خوار و تاثیر آن بر کنترل جمعیت نماتد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر آلودگی محیط زیست و فلزات سنگین بر روی رشد رویشی قارچ های نماتد خوار و تاثیر آن بر کنترل جمعیت نماتد دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر آلودگی محیط زیست و فلزات سنگین بر روی رشد رویشی قارچ های نماتد خوار و تاثیر آن بر کنترل جمعیت نماتد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر آلودگی محیط زیست و فلزات سنگین بر روی رشد رویشی قارچ های نماتد خوار و تاثیر آن بر کنترل جمعیت نماتد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر آلودگی محیط زیست و فلزات سنگین بر روی رشد رویشی قارچ های نماتد خوار و تاثیر آن بر کنترل جمعیت نماتد :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

آلودگی هوا و به طبع آن محیط زیست توسط فلزات سنگین علاوه بر آسیب زدن به گیاهان به طور مستقیم ، با تخریب دشمنان طبیعی عوامل بیماری زای گیاهان نیزسبب تضعیف گیاهان می شوند که یکی از این عوامل قارچ می باشد. هدف از این آزمایش بررسی ( Meloidogyne javanica) های آنتاگونیست نماتد بیماری زای گیاهی تاثیر غلظت های مختلف برخی فلزات سنگین بر روی رشد میسلیومی قارچ های نماتد خوار و بررسی خاصیت ) قارچ کشی و یا قارچ ایستایی آنها می باشد. در این آزمایش با استفاده از محیط کشت مسموم برای قارچ PDA +غلظت های مختلف فلزات سنگین) میزان بازداری از رشد این فلزات سنگین شامل کبالت ، جیوه ، منگنز و مس را بر روی قارچ های و Pochonia chlamydosporia var. chlamydosporia ، Arthrobotris oligospora و Trichoderma harzianum BI را در ۴ سطح (۵۰۰، ،۱۰۰۰، ۱۵۰۰، ۲۰۰۰ppm) مورد ارزیابی قراردادیم. پتریهای مایع زنی شده با قارچ به مدت ۷ روز در داخل انکوباتور تاریک در دمای ۲ ±۲۵ درجه ی سانتی گراد نگهداری شده و پس از آن میزان رشد قارچ ها مورد ارزیابی قرار گرفت.نتایج آزمایش متوقف بکند .همچنین تحقیقات نشان داد که کبالت ، منگنز و جیوه خاصیت قارچ کشی ولی مس خاصیت قارچ ایستایی دارد. این آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی و با ۴ تکرار صورت گرفت. نشان داد که رشد هر سه قارچ از ۱۵۰۰ppm به بالاتر در کبالت ، مس و جیوه کاملا متوقف شد و لی منگنز نتوانست رشد قارچ را کاملا متوقف بکند .همچنین تحقیقات نشان داد که کبالت ، منگنز و جیوه خاصیت قارچ کشی ولی مس خاصیت قارچ ایستایی دارد. این آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی و با ۴ تکرار صورت گرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.