مقاله بررسی تاثیر محلول پاشی (foliar application) اسید فولیک بر اندام های رویشی و غده دو رقم سیب زمینی (Solanum tuberosum)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر محلول پاشی (foliar application) اسید فولیک بر اندام های رویشی و غده دو رقم سیب زمینی (Solanum tuberosum) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر محلول پاشی (foliar application) اسید فولیک بر اندام های رویشی و غده دو رقم سیب زمینی (Solanum tuberosum)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر محلول پاشی (foliar application) اسید فولیک بر اندام های رویشی و غده دو رقم سیب زمینی (Solanum tuberosum)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر محلول پاشی (foliar application) اسید فولیک بر اندام های رویشی و غده دو رقم سیب زمینی (Solanum tuberosum) :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

به منظور بررسی تاثیر محلول پاشی اسید فولیک بر اندام رویشی و غده سیب زمینی آزمایشی در سال ۱۳۹۰ روستای گرمابسرد شهرستان دماوند به صورت فاکتور یل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی درسه تکرار انجام شد. فاکتورهای آزمایشی شامل مقادیر اسید فولیک در چهار سطح (۴۵۰، ۳۵۰، ۲۵۰، ۰) گرم در هکتار به صورت محلول پاشی و ارقام شامل آگریا و مارفونا. صفات عبارتند: از وزن تر و خشک اندام های هوایی، درصد ماده خشک اندام های هوایی و وزن غده ها در متر مربع. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که اثر رقم در وزن تر و خشک اندام های هوایی،درصد ماده خشک اندام های هوایی و وزن غده ها در متر مربع معنی دار نبود. اثر کود فولیک اسید برای وزن تر اندام های هوایی معنی دار نبود، برای وزن خشک اندام های هوایی در سطح احتمال ۱%معنی دار بود و درصد ماده خشک در سطح احتمال ۵% معنی دار بود و وزن غده ها در متر مربع در سطح احتمال ۱% معنی دار بود. اثر متقابل رقم در کود برای هیچ کدام از صفات معنی دار نبود. مقایسات میانگین اثر کود بر اساس آزمون دانکن نشان داد که بیشترین مقدار وزن خشک بوته سیب زمینی در مقدار مصرف ۳۵۰ گرم در هکتار نسبت به شاهد بود و دیگر تیمارها بود. بیشترین مقدار درصد ماده خشک اندام های هوایی در مقدار مصرف ۴۵۰ گرم در هکتار نسبت به شاهد بود و بیشترین مقدار وزن غده ها در متر مربع در مقدار مصرف ۴۵۰ گرم در هکتار نسبت به شاهد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.