مقاله بررسی خواص فیزیکو شیمیایی و ضد میکروبی فیلم های خوراکی تولید شده از لاتین محتوای عصاره رازیانه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خواص فیزیکو شیمیایی و ضد میکروبی فیلم های خوراکی تولید شده از لاتین محتوای عصاره رازیانه دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خواص فیزیکو شیمیایی و ضد میکروبی فیلم های خوراکی تولید شده از لاتین محتوای عصاره رازیانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص فیزیکو شیمیایی و ضد میکروبی فیلم های خوراکی تولید شده از لاتین محتوای عصاره رازیانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خواص فیزیکو شیمیایی و ضد میکروبی فیلم های خوراکی تولید شده از لاتین محتوای عصاره رازیانه :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

از آنجا که تمایل به استفاده از بسته بندی های زیست تخریب پذیر شامل پوشش ها و فیلم های خوراکی به دلیل عاری بودن از مواد شیمیایی سنتزی و عدم ایجاد آلودگی های زیست محیطی، در صنعت روز به روز در حال افزایش است. در این راستا، به کارگیری ترکیبات ضد میکروبی طبیعی نظیر انواع اسانس های گیاهی می تواند کارایی این نوع بسته بندی را تا حد زیادی بهبود بخشد. هدف ازانجام این تحقیق، بررسی اثر عصاره رازیانه برخصوصیات فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی بر مبنای ژلاتین می باشد. در این تحقیق فیلمهای خوراکی ازجنس ژلاتین محتوی عصاره رازیانه در چهار سطح غلظت تولید شدند. از گلیسرول به عنوان پلاستیسایزر استفاده شد و فیلمها تحت شرایط کنترل شده به روش کاستیگ تهیه گردید. آزمونهای فیزیکی و شیمیایی ،نظیر میزان جذب آب WAC عبور دهی نسبت به بخار آب WVP و حلالیت در آب فیلمها مورد بررسی قرار گرفت. اثر غلظت عصاره آبی و الکلی استخراج شده از رازیانه بر خواص ضد میکروبی فیلمهای ژلاتینی نیز به روش انتشار بر سطح آگار در برابر اشرشیاکلی اندازه گیری گردید. نتایج نشان داد که درصد عصاره در محدوده مورد مطالعه اثر معنی داری روی خواص فیزیکوشیمیایی نشان نداد، در حالیکه عصاره الکلی تا حدی خواص ضد میکروبی در برابر اشرشیاکلی از خود نشان می دهد .بنابراین فیلم ژلاتینی حاوی رازیانه، بدون تغییر معنی دار بر روی خواص عمومی فیلم ژلاتین، می تواند به عنوان بسته بندی فعال عمل کند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.