مقاله بررسی خواص فیزیکو شیمیایی و ضد میکروبی فیلم های خوراکی تولید شده از نشاسته ساگو محتوای عصاره آویشن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خواص فیزیکو شیمیایی و ضد میکروبی فیلم های خوراکی تولید شده از نشاسته ساگو محتوای عصاره آویشن دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خواص فیزیکو شیمیایی و ضد میکروبی فیلم های خوراکی تولید شده از نشاسته ساگو محتوای عصاره آویشن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص فیزیکو شیمیایی و ضد میکروبی فیلم های خوراکی تولید شده از نشاسته ساگو محتوای عصاره آویشن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خواص فیزیکو شیمیایی و ضد میکروبی فیلم های خوراکی تولید شده از نشاسته ساگو محتوای عصاره آویشن :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

استفاده از فیلم خوراکی برای آزادسازی ترکیبات ضد میکروبی به درون بسته بندی ماده غذایی نوعی ازبسته بندی فعال میباشد.اگرچه درمورد خواص ضدمیکروبی عصاره های ادویه جات،تحقیقات زیادی صورت گرفته است؛ اما کاربرد آنها درفیلمهای خوراکی محدود میباشد. هدف ازانجام این تحقیق، بررسی اثر عصاره آویشن برخصوصیات فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی بر مبنای نشاسته ساگو می باشد. در این تحقیق فیلمهای خوراکی ازجنس نشاسته ساگومحتوی عصاره آویشن در سه سطح غلظت تولید شدند. از ترکیب گلیسرول و سوربیتول (۱:۳) به عنوان پلاستیسایزر استفاده شد و فیلمها تحت شرایط کنترل شده به روش کاستیگ تهیه گردید. آزمونهای فیزیکیو شیمیایی ،نظیر میزان جذب آب WAC عبور دهی نسبت به بخار آب WVP حلالیت در آب فیلمها مورد بررسی قرار گرفت. اثر غلظت عصاره آبی و الکلی استخراج شده از آویشن بر خواص ضد میکروبی فیلمهای نشاسته ای نیز به روش انتشار بر سطح آگار در برابر اشرشیاکلی اندازه گیری گردید. نتایج نشان داد که درصد عصاره در محدوده مورد مطالعه اثر معنی داری روی خواص فیزیکوشیمیایی نشان نداد، در حالیکه عصاره الکلی تا حدی خواص ضد میکروبی در برابر اشرشیاکلی از خود نشان می دهد .بنابراین فیلم نشاسته ساگو حاوی آویشن، بدون تغییر معنی دار بر روی خواص عمومی فیلم نشاسته ساگو، می تواند به عنوان بسته بندی فعال عمل کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.