مقاله بررسی خواص فیزیکو شیمیایی و ضد میکروبی فیلم های خوراکی تولید شده از نشاسته مانگ بین محتوای عصاره رزماری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خواص فیزیکو شیمیایی و ضد میکروبی فیلم های خوراکی تولید شده از نشاسته مانگ بین محتوای عصاره رزماری دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خواص فیزیکو شیمیایی و ضد میکروبی فیلم های خوراکی تولید شده از نشاسته مانگ بین محتوای عصاره رزماری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص فیزیکو شیمیایی و ضد میکروبی فیلم های خوراکی تولید شده از نشاسته مانگ بین محتوای عصاره رزماری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خواص فیزیکو شیمیایی و ضد میکروبی فیلم های خوراکی تولید شده از نشاسته مانگ بین محتوای عصاره رزماری :

تعداد صفحات:۱۷

چکیده:

استفاده از فیلم خوراکی برای آزادسازی ترکیبات ضد میکروبی به درون بسته بندی ماده غذایی نوعی ازبسته بندی فعال میباشد.اگرچه درمورد خواص ضدمیکروبی عصاره های ادویه جات،تحقیقات زیادی صورت گرفته است؛ اماکاربرد آنها درفیلمهای خوراکی محدود میباشد. هدف ازانجام این تحقیق، بررسی اثر عصاره رزماری برخصوصیات فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی بر مبنای نشاسته مانگ بین می باشد. در این تحقیق فیلمهای خوراکیازجنس نشاسته مانگ بین محتوی عصاره رزماری در سه سطح غلظت تولید شدند. از گلیسرول به عنوان پلاستیسایزر استفاده شد و فیلمها تحت شرایط کنترل شده به روش کاستیگ تهیه گردید. آزمونهای فیزیکیو شیمیایی ،نظیر میزان جذب آب WAC نفوذپذیری نسبت به بخار آب WVP و حلالیت در آب فیلم ها مورد بررسی قرار گرفت. اثر غلظت عصاره آبی و الکلی استخراج شده از رزماری بر خواص ضد میکروبی فیلمهای نشاسته ای نیز به روش انتشار بر سطح آگار در برابر اشرشیاکلی اندازه گیری گردید. نتایج نشان داد که درصد عصاره در محدوده مورد مطالعه اثر معنی داری روی خواص فیزیکوشیمیایی ندارد، در حالیکه عصاره الکلی تا حدی خواص ضد میکروبی در برابر اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس از خود نشان می دهد .بنابراین فیلم نشاسته مانگ بین حاوی عصاره رزماری، بدون تغییر معنی دار بر روی خواص عمومی فیلم نشاسته مانگ بین، می تواند به عنوان بسته بندی فعال عمل کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.