مقاله ارزیابی میزان خوشه ای بودن توزیع جغرافیایی بیماری مالتیپل اسکلروزیس (MS) با استفاده از تابع Ripley’s K و شبیه سازی مونت کارلو در GIS (ممنطقه مورد مطالعه استان چهار محال و بختیاری)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی میزان خوشه ای بودن توزیع جغرافیایی بیماری مالتیپل اسکلروزیس (MS) با استفاده از تابع Ripley’s K و شبیه سازی مونت کارلو در GIS (ممنطقه مورد مطالعه استان چهار محال و بختیاری) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی میزان خوشه ای بودن توزیع جغرافیایی بیماری مالتیپل اسکلروزیس (MS) با استفاده از تابع Ripley’s K و شبیه سازی مونت کارلو در GIS (ممنطقه مورد مطالعه استان چهار محال و بختیاری)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی میزان خوشه ای بودن توزیع جغرافیایی بیماری مالتیپل اسکلروزیس (MS) با استفاده از تابع Ripley’s K و شبیه سازی مونت کارلو در GIS (ممنطقه مورد مطالعه استان چهار محال و بختیاری)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی میزان خوشه ای بودن توزیع جغرافیایی بیماری مالتیپل اسکلروزیس (MS) با استفاده از تابع Ripley’s K و شبیه سازی مونت کارلو در GIS (ممنطقه مورد مطالعه استان چهار محال و بختیاری) :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

مالتیپل اسکروزیس (MS) یک بیماری نورولوژیکی مزمن سیستم اعصاب مرکزی می باشد که بوسیله التهاب، دیمیلینه شدن و آسیب اکسونی مشخص می شود این مطالعه با هدف آگاهی کلی از الگوی انتشار جغرافیایی این بیماری در استان چهار محال و بختیاری طراحی شد. روش بررسی (مواد و روشها ) : براى شناسایى و تشخیص الگوهاى مکانى بیماری MS در استان چهار محال و بختیاری از تابع Ripley’s K و شبیه سازی مونت کارلو در محیط سیستم اطلاعات جغرافیایی GIS استفاده شده است. جامعه آماری پژوهش حاضر ، با توجه به فاکتورهای تشخیصی MC Donald WI، تمامی بیمارانی که به طور قطعی در گروه تشخیصی مالتیپل اسکلروزیس قرار می گرفتند، می باشند.که در این میان تعداد ۴۷۹ بیمار بین سالهای ۱۳۷۱ تا پایان سال ۱۳۹۰ که ساکن استان چهار محال و بختیاری و در بیمارستانهای استان بستری بودند، مورد بررسی قرار گرفتند و تابع Ripley’s K تبدیل یافته برای موارد بیماری در محدوده ی مرز استان چهار محال و بختیاری اجرا گردید . در این پژوهش برای محاسبه تابع Ripley’s K از نرم افزار ArcGIS استفاده گردید. نرم افزار مذکور قابلیت شبیه سازی مونت کارلو را دارد و به کاربر اجازه میدهد با استفاده از شبیه سازی مونت کارلو نقاط تصادفی در منطقه مورد مطالعه ایجاد کند . در اینتحقیق برای رفع اثر حاشیه ای که به علت کمبود تعداد موارد بیماری در نزدیکی مرز استان رخ می دهد، از روش تصحیح اثر حاشیه ای رایپلی (Ripley’s edge correction formula) استفاده گردید. یافته ها (نتایج) : برای رسیدن به ضریب اطمینان ۹۰ %به تعداد ۹ بار شبیه سازی صورت گرفت. و تابع Ripley’s K به ازای هر شبیه سازی تصادفی اجرا شد و برای هر فاصله (d)، مقدار ماکزیمم تابع K انتخاب شد. . آنالیز فوق در در محیط نرم افزار Arc GIS ورژن ۹/۳ شرکت esri صورت گرفت. در نمودار آنایز تابع K، الگوی مکانی تصادفی مورد انتظار، ObservedK الگوی مکانی مشاهدات، LWConfEnv حد پائین مونت کارلو و HiConfEnv حد بالای مونت کارلو می باشد . منحنی الگوی مکانی مشاهده شده بالاتر از منحنی الگوی مکانی تصادفی مورد انتظار قرار گرفت. نتیجه گیری : با توجه به ا ینکه تابع Ripley’s K با فاصله به نسبت زیادی بالاتر از حدود مونت کارلو قرار گرفت، الگوی پراکنش بیماران MS در استان به شدت خوشه ای است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.