مقاله ارزیابی استعداد های بیابان زایی با شاخص های اقلیم با روش GIS و مدل ایرانی IMDPA (مطالعه موردی: دشت بهاباد یزد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی استعداد های بیابان زایی با شاخص های اقلیم با روش GIS و مدل ایرانی IMDPA (مطالعه موردی: دشت بهاباد یزد) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی استعداد های بیابان زایی با شاخص های اقلیم با روش GIS و مدل ایرانی IMDPA (مطالعه موردی: دشت بهاباد یزد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی استعداد های بیابان زایی با شاخص های اقلیم با روش GIS و مدل ایرانی IMDPA (مطالعه موردی: دشت بهاباد یزد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی استعداد های بیابان زایی با شاخص های اقلیم با روش GIS و مدل ایرانی IMDPA (مطالعه موردی: دشت بهاباد یزد) :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

بدلیل نقش بیابان زایی به عنوان یکی از مهم ترین فاکتورها در بحران های جهانی منابع طبیعی این تحقیق در حوضه بهاباد از استان یزد انجام گرفت. حوضه بهاباد با محدودیت های اقلیمی مربوط به آن در زون خشک ایران مرکزی واقع است. در این تحقیق جهت تعیین شدت استعداد بیابان زایی ابتدا واحد های همگن نقشه بر اساس توپوگرافی، زمین شناسی و ژئومرفولوژی ناحیه بدست آمد، سپس با شاخص های اقلیمی که در مدل IMDPA تعریف شده است. نقشه های استعداد بیابان زایی برای هر واحد نقشه بدست آمد. با تلفیق نقشه های شاخص های مذکور در محیط ، نقشه طبقه بندی استعداد بیابان زایی تهیه شد. نتایج حاصل از تحقیق نشان داد که ۵۵/۷ درصد از کل منطقه در کلاس شدت متوسط و ۴۴/۳ درصد، در کلاس شدت زیاد بیابان زایی قرار دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.