مقاله اثر پیش تیمار بذر بر جوانه زنی و رشد گیاهچه دو رقم و دولاین عدس (Lens culinaris Medik)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر پیش تیمار بذر بر جوانه زنی و رشد گیاهچه دو رقم و دولاین عدس (Lens culinaris Medik) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر پیش تیمار بذر بر جوانه زنی و رشد گیاهچه دو رقم و دولاین عدس (Lens culinaris Medik)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر پیش تیمار بذر بر جوانه زنی و رشد گیاهچه دو رقم و دولاین عدس (Lens culinaris Medik)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر پیش تیمار بذر بر جوانه زنی و رشد گیاهچه دو رقم و دولاین عدس (Lens culinaris Medik) :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

جوانه زنی اولین مرحله نموی گیاه است و از مراحل مهم و حساس در چرخه زندگی گیاهان و یک فرایند کلیدی در سبز شدن گیاهچه به حساب می آید این مرحله ار رشد به شدت تحت تاثیر عوامل محیطی به ویزه دما، رطوبت خاک و تنش های محیطی قرار می گیرد بهبود جوانه زنی و تقویت بنیه بذر و بهبود مقاومت به تنش های محیطی در مرحله جوانه زنی توسط تیمار بذر با عوامل فیزیکی و تنظیم کننده های رشد ، خشک و تر کردن متناوب و خیساندن در محلول های اسمزی درشت مولکول یا املاح معدنی قبل از کاشت ایجاد می شود که در کل به این تیمارها پرایمینگ بذر seed priming اطلاق می شود این پژوهش به منظور بررسی اثر پیش تیمار بذر بر جوانه زنی ، سبز شدن و استقرار گیاهچه عدس به صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی انجام شد. بذور دو لاین FLIP 2007-12L و FLIP 2007-103L و دو رقم عدس گچساران و کیمیا به مدت ۱۲ ساعت تحت تیمار اسموپرایمینگ با محلول پلی اتیلن گلیکول قرار داده شدند. سپس شاخص های جوانه زنی و رشد گیاهچه شامل : درصد و سرعت جوانه زنی ، طول ریشه چه و ساقه چه، وزن تر و خشک گیاهچه های بذور تیمار شده و بدون تیمار مورد مقایسه قرار گرفتند. همچنین نتایج نشان داد که اثر پرایمینگ بر همه صفات مورد بررسی در سطح احتمال ۵ درصد معنی دار می باشد به طوری که پرایمینگ بذر سبب افزایش قابل ملاحظه کلیه مولفه های جوانه زنی شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.