مقاله اثر مصرف اسید سالیسیلیک بر عملکرد و اجزا عمکلرد ارقام مقاوم و حساس به شوری گندم در شرایط شور


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر مصرف اسید سالیسیلیک بر عملکرد و اجزا عمکلرد ارقام مقاوم و حساس به شوری گندم در شرایط شور دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر مصرف اسید سالیسیلیک بر عملکرد و اجزا عمکلرد ارقام مقاوم و حساس به شوری گندم در شرایط شور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر مصرف اسید سالیسیلیک بر عملکرد و اجزا عمکلرد ارقام مقاوم و حساس به شوری گندم در شرایط شور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر مصرف اسید سالیسیلیک بر عملکرد و اجزا عمکلرد ارقام مقاوم و حساس به شوری گندم در شرایط شور :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

به منظور بررسی اثر مصرف اسید سالیسیلیک بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام مقاوم و حساس به شوری گندم در شرایط شور آزمایشی در مزرعه دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار در سال ۱۳۸۹-۱۳۹۰ انجام شد این بررسی در قالب آزمایش فاکتوریل با طرح پایه بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار صورت گرفت. فاکتورهای مورد بررسی رقم در ۲ سطح (فلات (حساس به شوری) و اکبری (مقاوم به شوری) و نحوه مصرف اسید سالیسیلک در ۴ سطح (به صور ت بذر مالی ، محلول پاشی ، بذر مالی به همراه محلول پاشی و یک تیمار شاهد) بود از اسید سالیسیلیک ۰/۵ گرم برای بذر مالی قبل از کشت و ۰/۵ میلی مولار برای محلول پاشی در مرحله ساقه رفتن استفاده شد در پایان فصل رشد عملکرد و اجزای عملکرد شامل عملکرد بیولوژیک ، عملکرد اقتصادی ، شاخص برداشت ، تعداد سنبله ، تعداد دانه در سنبله ، تعداد سنبلچه ، تعداد سنبلچه بارور، تعداد سنبلچه نابارور و وزن هزار دانه مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد عملکرد و اجزای عملکرد تحت روش مصرف اسید سالیسیلیک قرار گرفت. بیشترین عملکرد در روش بذرمالی به همراه محلول پاشی مشاهده شد. استفاده از اسید سالیسیلیک نسبت به کنترل سبب افزایش کلیه پارامترها در شرایط شور شد. عملکرد اقتصادی ، عملکرد بیولوژیکی، تعداد سنبله، تعداد دانه در سنبله و وزن هزار دانه در دو رقم با هم اختلاف آماری معنی داری داشت و رقم اکبری نسبت به رقم فلات برتری داشت در این شرایط رقم اکبری ۱۸ درصد عملکرد اقتصادی بیشترین نسبت به رقم فلات داشت از نظر سایر خصوصیات اندازه گیری شده اختلافی بین دو رقم مشاهده نشد در مجموع نتایج این آزمایش نشان داد در شرایط شور استفاده از رقم اکبری و بذر مالی به همراه محلول پاشی اسید سالیسیلیک مناسبترین تیمار جهت حصول عملکرد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.