مقاله تعیین میزان مناسب مصرف کود اوره و آبیاری با آب شور در حوزه کارون با استفاده از مدل برنامه ریزی غیر خطی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین میزان مناسب مصرف کود اوره و آبیاری با آب شور در حوزه کارون با استفاده از مدل برنامه ریزی غیر خطی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین میزان مناسب مصرف کود اوره و آبیاری با آب شور در حوزه کارون با استفاده از مدل برنامه ریزی غیر خطی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین میزان مناسب مصرف کود اوره و آبیاری با آب شور در حوزه کارون با استفاده از مدل برنامه ریزی غیر خطی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین میزان مناسب مصرف کود اوره و آبیاری با آب شور در حوزه کارون با استفاده از مدل برنامه ریزی غیر خطی :

تعداد صفحات:۲۱

چکیده:

این مطالعه روشی برای تدوین الگوی بهینه زراعی مبتنی بر اهداف چند گانه در راستای مدیریت منابع آب حوضه آبریز کارون در مقیاس مزرعه با استفاده از داده های تحقیقاتی ، اماری و میدانی را معرفی می کند. این روش در چارچوب مدل برنامه ریزی غیر خطی مصالحه ای فازی (FCNLP) طراحی گردید و در ان از مدل SWAP برای تعیین عمق آبیاری مناسب در شرایط مختلف شوری آب (۰، ۴ و ۸ دسی زیمنس) استفاده شد صفات مورذ بررسی عبارت بودند از کاهش میزان آب و کود اوره مصرفی افزایش ثبات درآمد کشاورز و سود کاهش میزان ریسک تولید و افزایش اشتغال . نتایج نشان داد که در شرایط شوری صفر ، ۹۹/۲ از هدف حداقل کردن مصرف آب و ۳۹/۱ از هدف حداکثر کردن ثبات درآمدی کشاورزان تامین می گردد در شوری ۴ دسی زیمنس بر متر نیز به ترتیب ۷۶/۶، ۱۴/۸، ۹۸/۸ درصد و در شوری ۸ دسی زیمنس بر متر به ترتیب ۹۷/۷، ۱۴/۳، ۲/۲ درصد از سطوح آرمانی اهداف حداقل ریسک ، حداکثر سطح اشتغال و حداقل مصرف کود اوره تحقق خواهد یافت . تامین این اهداف با تغییر سطح زیر کشت محصولات گندم ، یونجه، چغندر قند، برنج و سبزیجات به همراه تغییر عمق آبیاری و کود مصرفی صورت پذیرفت. این تغییرات به حداکثر شدن تابع مسافت مختلط فازی متجر شد. به طوری که با در نظر گرفتن وزن نسبی هر یک از اهداف تصمیم گیرندگان مورد مطالعه در سطوح شوری صفر، ۴ و ۸ دسی زیمنس بر مترف الگوی پیشنهادی به ترتیب ۴۷/۵، ۴۱/۲، ۴۱/۱ درصد به سطح آرمانی تامین اهداف برنامه نزدیک می گردد. این روش به توان راهبرد برتر نسبت به سایر راهبردهایی که اهداف انفرادی چون تامین حداکثر راندمان تولید و یا سود با یا بدون تغییر در الگوی کشت را دنبال می کنند ، تشخیص داده شد و برای آزمون در سطح مزارع حوضه پیشنهاد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.