مقاله On stabilization of acidified milk drinks – a review


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله On stabilization of acidified milk drinks – a review دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله On stabilization of acidified milk drinks – a review  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله On stabilization of acidified milk drinks – a review،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله On stabilization of acidified milk drinks – a review :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

Acidified milk drinks are popular drinks diversely consumed in many countries. Lowering of pH to less than 4.2 can be performed by direct addition of acids or activity of lactic acid bacteria. Separation of serum, due to aggregation of milk proteins, is the main industrial defect in these types of beverages. Hydrocolloids are very commonly used to prevent serum separation in acidified milk drinks by increasing the viscosity, electrostatic or/and steric repulsion. Viscosity increase can also be achieved by employing of exopolysaccharides-producing starter cultures. Casein-wheyproteins ratio alteration, up to a certain level, is capable of stabilizing the system. However, homogenization pressure increase has no significant influence on the prevention of serum separation in acidified milk drinks.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.