مقاله تعیین اثرات مکانیکی و هیدرولوژیکی گیاهان کنار رودخانه بر پایداری کناره رودخانه (مطالعه موردی: رودخانه حنا)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین اثرات مکانیکی و هیدرولوژیکی گیاهان کنار رودخانه بر پایداری کناره رودخانه (مطالعه موردی: رودخانه حنا) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین اثرات مکانیکی و هیدرولوژیکی گیاهان کنار رودخانه بر پایداری کناره رودخانه (مطالعه موردی: رودخانه حنا)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین اثرات مکانیکی و هیدرولوژیکی گیاهان کنار رودخانه بر پایداری کناره رودخانه (مطالعه موردی: رودخانه حنا)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین اثرات مکانیکی و هیدرولوژیکی گیاهان کنار رودخانه بر پایداری کناره رودخانه (مطالعه موردی: رودخانه حنا) :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

در این مقاله اثر پوشش گیاهی به وسیله ارتباط آن با پایداری خاک کناره بررسی شده است. استفاده از روش بیولوژیکی بصورت استقرار پوشش گیاهی روشی مناسب برای مبارزه با فرسایش می باشد. فرسایش کناری رودخانه ای از اشکال فرسایش آبی میباشد و از اثرات نامطلوب آن می توان به افزایش گل آلودگی آبها، تخریب اراضی حاشیه رودخانه ها، مشکلات ناشی از رسوبات حاصل از آن در پایین دست اشاره نمود. از طرفی میتوان فرسایش کناری رودخانه ای را با استفاده از روشهایبیولوژیکی و مکانیکی با شناسایی نقاط حساس کاهش داد. در این تحقیق مقعطی از روخانه حنا به طول ۱۰ کیلومتر به منظور بررسی تاثیر استقرار پوشش گیاهی بر فرسایش کناری رودخانه ای مورد مطالعه قرار گرفت. بدین منظور گونه درختی بید و یک گونه علفی(گراس) انتخاب و به بررسی تاثیر ریشه ها بر پایداری کناره ها پرداخته شد. نتایج نشان داد که ریشه درخت بید قدرت خاک را تا ۳ تا ۸ کیلو پاسکال و ریشه گراس ها به طور مشارکتی قدرت خاک را تا ۶ تا ۱۸ کلیو پاسکال افزایش میدهد. همچنین اثرات مکانیکی پوشش درختی فاکتور FS را از ۳۲ تا ۴۹ درصد و اثرات مکانیکی گراس ها فاکتور FS را از ۱۰ تا ۱۵ درصد (با توجه به شرایط منطقه) افزایش می دهد. هدف از انجام این تحقیق تعیین اثر ریشه های درختی و علفی بر فرسایش کنار رودخانه ای می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.