مقاله The influence of Alginat_Whey protein encapsulation on survivability of Lactobacillus casei


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله The influence of Alginat_Whey protein encapsulation on survivability of Lactobacillus casei دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله The influence of Alginat_Whey protein encapsulation on survivability of Lactobacillus casei  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله The influence of Alginat_Whey protein encapsulation on survivability of Lactobacillus casei،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله The influence of Alginat_Whey protein encapsulation on survivability of Lactobacillus casei :

تعداد صفحات:۴

چکیده:

In this study,used of encapsulating technique to investigate its effect on survivability of probiotic bacteria.the number of viable cells (lactobasillus casei(lafti-L26)) before encapsulation with sodium alginate-whey protein concentration was 10.14- 10.30 log cfu/ml, that after encapsulation decreased to 9.38-9.44 log cfu/ml. Observation by a SEM electron microscopy showed that the beads were globular in shape after encapsulation withsodiumalginate-whey protein. Totally ,obtained results showed that encapsulation of lactobacillus casei in Alginat-Whey protein capsules,could significantly improve survivability of L.casei.(p<0.05) that the viable number of this bacteria in frozen yogurt containing encapsulated probiotic,was in the range of investigated levels by the International Dairy Federation(106-107 cfu/g).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.