مقاله ارزیابی شاخص بارش استاندارد در برآورد و مقایسه خشکسالی های ایستگاه های منتخب اقالیم رویشی ایران و توران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی شاخص بارش استاندارد در برآورد و مقایسه خشکسالی های ایستگاه های منتخب اقالیم رویشی ایران و توران دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی شاخص بارش استاندارد در برآورد و مقایسه خشکسالی های ایستگاه های منتخب اقالیم رویشی ایران و توران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی شاخص بارش استاندارد در برآورد و مقایسه خشکسالی های ایستگاه های منتخب اقالیم رویشی ایران و توران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی شاخص بارش استاندارد در برآورد و مقایسه خشکسالی های ایستگاه های منتخب اقالیم رویشی ایران و توران :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

خشکسالی، کاهش طبیعی وقوع بارندگی در دوره ای ممتد از زمان است که معمولا یک فصل یا بیشتر طول می کشد واثرات آن هر ساله در اقالیم مختلف خسارت های جبران ناپذیری به جوامع انسانی، حیوانی، گیاهی و محیط زیست وارد می سازد. هدف از این پژوهش برآورد و مقایسه خشکسالی های ایستگاه های منتخب اقالیم رویشی ایران و توران با استفاده از شاخص بارش استاندار است. در این پژوهش شاخصSPIدر مقیاس های زمانی ۳ ، ۵ ، ۸ ماهه با استفاده از داده های ماهانه بارش ۵ ایستگاه طی دوره آماری ۲۵ ساله (از سال ۱۹۸۳ تا ۲۰۰۷ ) مورد محاسبه قرار گرفت. نتایج نشان می دهد: در سال های ۲۰۰۰ و ۲۰۰۱ میلادی در تمام ایستگاه ها شرایط یکسان از نظر خشکسالی حاکم بوده است. در مقیاس ۳ ماهه خشکسالی های شدید و بسیار شدید (با مقدار SPI بین ۱/۹- در ایستگاه ابعلی تا ۳/۲۴- در ایستگاه اصفهان) در سال ۲۰۰۰ به وقوع پیوسته است. زیرا مقیاس ۳ ماهه نمود بیشتری نسبت به دو مقیاس ۵ و ۸ماهه در این سال داشت. در سال ۲۰۰۱ خشکسالی های خفیف تا بسیار شدید (با مقدار SPI بین ۰/۵۳ – در ایستگاه یزد تا ۲- در ایستگاه شهرکرد) در مقیاس ۵ ماهه بارز بوده است. فراوانی نسبی وقوع خشکسالی های خفیف (به استثنای شرایط نرمال خشکسالی) در هر سه مقیاس زمانی بیشتر از سایر خشکسالی ها مشاهده می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.