مقاله بررسی همبستگی صفات و روابط بین عملکرد و اجزا عملکرد در آزمون پرایمینگ ارقام عدس در شرایط دیم استان همدان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی همبستگی صفات و روابط بین عملکرد و اجزا عملکرد در آزمون پرایمینگ ارقام عدس در شرایط دیم استان همدان دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی همبستگی صفات و روابط بین عملکرد و اجزا عملکرد در آزمون پرایمینگ ارقام عدس در شرایط دیم استان همدان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی همبستگی صفات و روابط بین عملکرد و اجزا عملکرد در آزمون پرایمینگ ارقام عدس در شرایط دیم استان همدان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی همبستگی صفات و روابط بین عملکرد و اجزا عملکرد در آزمون پرایمینگ ارقام عدس در شرایط دیم استان همدان :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

جهت بررسی اثرات پرایمینگ بذر بر عملکرد و اجزا عملکرد ارقام عدس در شرایط دیم استان همدان آزمایشی به صورت فاکتوریل و در قالب بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در سال ۱۳۹۰ در ایستگاه اکباتان مرکز تحقیقات کشاورزی همدان اجرا گردید در این تحقیق ار فاکتور رقم در سه سطح کیمیا، ill6037 و یک رقم محلی و فاکتتور پرایمینگ در ۴ سطح شامل پرایم با محلول روی، نیترات پتاسیم، آب معمولی و یک شاهد استفاده شد. صفات مورد بررسی در این تحقیق شامل تعداد روز تا ۵۰% گل دهی ، تعداد روز تا ۵۰% غلاف دهی، تعداد روز تا رسیدن کامل، تعداد شاخه اولیه، تعداد شاخه ثانویه، تعداد غلاف در بوه ، تعداد غلاف خالی در بوته، ارتفاع بوته، شاخص سطح برگ، تعداد دانه در بوته، وزن ۱۰۰ دانه، عملکرد دانه، عملکرد بیولوژیکی و شاخص برداشت بود. بررسی ضرایب همبستگی صفات اندازه گیری شده نشان داد که بین بسیاری از صفات از جمله مدت زمان تا ۵۰% گل دهی، مدت زمان تا ۵۰% غلاف دهی (**۰/۹۰=r) یک همبستگی مثبت و معنی دار در سطح ۱% وجود دارد اما این همبستگی در تعدادی دیگر از صفات اگرچه مثبت است اما در سطح ۵% معنی دار شده است مانند صفت تعداد دانه در بوته و مدت زمان تا ۵۰% گل دهی (*۰/۶۹=r) و در تعدای دیگر از صفات مانند تعداد غلاف در بوته و تعداد شاخه اولیه در بوته (۰/۳۴ns=r) معنی دار شده است . بنابراین به نظر می رسد با استفاده از عمل پرایمینگ بذر ارقام عدس می توان با تحت تاثیر قرار دادن صفاتی چون مدت زمان تا ۵۰% گل دهی ، مدت زمان تا ۵۰% غلاف دهی و اثر آنها بر تعداد غلاف و دانه در بوته، عملکرد دانه و شاخص برداشت محصول را افزایش و به تولید این محصول کمک نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.