مقاله تاثیر شوری بر شاخص های جوانه زنی بذر گشنیز Coriandrum sativum


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر شوری بر شاخص های جوانه زنی بذر گشنیز Coriandrum sativum دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر شوری بر شاخص های جوانه زنی بذر گشنیز Coriandrum sativum  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر شوری بر شاخص های جوانه زنی بذر گشنیز Coriandrum sativum،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر شوری بر شاخص های جوانه زنی بذر گشنیز Coriandrum sativum :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

شوری یکی از مهمترین عوامل محدود کننده عملکرد تولید در نقاط مختلف نواحی خشک و نیمه خشک جهان می باشد . به منظور بررسی تاثیر شوری بر جوانه زنی بذر گشنیز بومی رقم بجستان یک آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل چهار سطح شوری با هدایت الکتریکی صفر (شاهد) ۵۰، ۱۰۰، ۱۵۰ دسی زیمنس بر متر بود. ۱۵ بذر برای هر تیمار روی کاغذ صافی در داخل پتری دیش گذاشته شد . پتری دیش ها در انکوباتور در دمای ۲۰ درجه سانتی گراد قرار داده شدند . بذرها به مدت ۱۰ روز شمارش شدند. نتیجه آزمایش نشان داد با افزایش سطوح شوری درصد جوانه زنی و سرعت جوانه زنی به طور معنی داری کاهش یافت و همچنین با افزایش سطوح شوری وزن خشک ریشه و وزن خشک ساقه به طور معنی داری کاهش یافت. در این آزمایش مشخص شد که جوانه زنی گشنیز به سطوح بالای شوری حساس می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.