مقاله تاثیر عصاره آللوپاتیک جو زراعی بر جوانه زنی ، آنزیم های آنتی اکسیدانت و a- آمیلاز بذر جو دره


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر عصاره آللوپاتیک جو زراعی بر جوانه زنی ، آنزیم های آنتی اکسیدانت و a- آمیلاز بذر جو دره دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر عصاره آللوپاتیک جو زراعی بر جوانه زنی ، آنزیم های آنتی اکسیدانت و a- آمیلاز بذر جو دره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر عصاره آللوپاتیک جو زراعی بر جوانه زنی ، آنزیم های آنتی اکسیدانت و a- آمیلاز بذر جو دره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر عصاره آللوپاتیک جو زراعی بر جوانه زنی ، آنزیم های آنتی اکسیدانت و a- آمیلاز بذر جو دره :

تعداد صفحات:۴

چکیده:

این تحقیق جهت بررسی تاثیر آللوپاتی عصاره آبی بقایای گیاهی جو زراعی (با غلظت ۲۵، ۵۰، ۷۵، ۱۰۰ درصد) بر جوانه زنی ، رشد گیاهچه، فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت و a- آمیلاز بذر جو دره به صورت طرح کاملا تصادفی در چهار تکرار در سال ۱۳۹۰ در آزمایشگاه تکنولوژی بذر دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر انجام شد نتایج نشان دادند که افزایش غلظت عصاره آبی جو زراعی سبب کاهش درصد جوانه زنی، وزن تر گیاهچه ، فعالیت آنزیم های پراکسیداز و آلفا آمیلاز در جو دره شد. عصاره آبی جو زراعی همچنین سبب افزایش غلظت مالون دی الدهید در بافت گیاهچه جو زراعی شد. در بالاترین سطح غلظت عصاره آبی جو زراعی بیشترین میزان تخریب غشا سلولی و کمترین وزن تر گیاهچه و فعالیت انزیم آفا امیلاز در جو دره مشاهده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.