مقاله بررسی کیفیت و کمیت دانه تریتیکاله تحت تاثیر مقادیر مختلف کود ازت و پتاسیم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کیفیت و کمیت دانه تریتیکاله تحت تاثیر مقادیر مختلف کود ازت و پتاسیم دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کیفیت و کمیت دانه تریتیکاله تحت تاثیر مقادیر مختلف کود ازت و پتاسیم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کیفیت و کمیت دانه تریتیکاله تحت تاثیر مقادیر مختلف کود ازت و پتاسیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کیفیت و کمیت دانه تریتیکاله تحت تاثیر مقادیر مختلف کود ازت و پتاسیم :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

افزایش رو به ازدیاد جمعیت جهان و کاهش مساحت اراضی قابل کشت در جهان که ناشی از فرسایش اراضی و احداث بناهای شهری و جاده ها است منجر شده است که انسان به فکر افزایش توان تولید گیاهان زراعی به منظور تغذیه جمعیت رو به رشد را بنماید. به منظور مشخص شدن بهترین ترکیب کودی ازته و پتاسه بر روی تریتیکاله آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب بلوک کامل تصادفی در سال ۱۳۸۷ انجام شد تیمارهای مورد آزمایش شامل ۴ سطح کودی ازته (اوره) به صورت خالص ۰، ۱۱۵، ۱۶۰ و ۲۰۰ و ۴ سطح پتاسه (سولفات پتاسیم) به صورت خالص ۰، ۵۰، ۷۰ و ۹۰ کیلوگرم در هکتار بودند صفات عملکرد دانه ، درصد پروتئین وزن هزار دانه و تعداد دانه در سنبله اندازه گیری شدند. پس از مقایسه میانگین بیشترین عملکرد دانه مربوط به تیمار ۱۶۰ کیلوگرم ازت به همراه ۹۰ کیلوگرم پتاسیم در هکتار حاصل و کمترین میزان آن در تیمار ازت صفر و پتاس ۵۰ کیلوگرم در هکتار حاصل شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.