مقاله بررسی تاثیر عوامل مختلف اقلیمی بر شدت تبخیر در استان اصفهان با استفاده از مدلهای مختلف رگرسیون خطی و درجه۲


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر عوامل مختلف اقلیمی بر شدت تبخیر در استان اصفهان با استفاده از مدلهای مختلف رگرسیون خطی و درجه۲ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر عوامل مختلف اقلیمی بر شدت تبخیر در استان اصفهان با استفاده از مدلهای مختلف رگرسیون خطی و درجه۲  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر عوامل مختلف اقلیمی بر شدت تبخیر در استان اصفهان با استفاده از مدلهای مختلف رگرسیون خطی و درجه۲،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر عوامل مختلف اقلیمی بر شدت تبخیر در استان اصفهان با استفاده از مدلهای مختلف رگرسیون خطی و درجه۲ :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

یکی از راه های هدررفت در مناطق مختلف آب و هوایی ایران تبخیر وتعرق است که تابع پارامترهای مختلف اقلیمی است. تبخیر و تعرق یکی از مهمترین پدیده های اقلیمی موثر بر مدیریت منابع طبیعی و مبنای برآورد نیاز آبی برای محصولات کشاورزی در اغلب روشهای محاسبه مقادیر تبخیر و تعرق است. بنابراین شناخت هر چه بیشتر عوامل موثر و برآورد دقیقتر آن باعث بهبود مدیریت در سطوح مزرعه و حوزه آبخیز می شود. در این تحقیق با در نظر گرفتن ۱۵ ایستگاه تبخیرسنجی دراستان اصفهان سعی شده است تاثیر عوامل مختلف اقلیمی بر شدت تبخیر با استفاده از دو معادله رگرسیونی خطی و درجه دو بررسی شود. اولویت بندی و تعیین شدت تاثیر هر یک از پارامترها بر روی تبخیر میتواند ضمن افزایش شناخت از عوامل موثر بر تبخیر و تعرق در هر منطقه، به مدیریت منابع آب در آن بسیار کمک کند. نتایج این تحقیق نحوهی اولویت بندی پارامترهای اقلیمی و میزان تاثیرگذاری آنها در ماههای مختلف سال در استان اصفهان را نشان می دهد. نتایج به دست آمده از دوروش رگرسیون خطی و درجه دو عمدتا با هم شباهت دارد. بطورکلی در فصل پائیز و زمستان بین پارامترهای دما با تبخیر و در فصل پائیز و بهار بین پارامترهای رطوبت با تبخیر بیشترین ضریب همبستگی وجود دارد و کمترین ضریب همبستگی بین پارامترهای دما و رطوبت با تبخیر در فصل تابستان است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.