مقاله بررسی میزان تنظیم اسمزی در گندم نان (رقم سرداری) و گونه های وحشی اجدادی آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی میزان تنظیم اسمزی در گندم نان (رقم سرداری) و گونه های وحشی اجدادی آن دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی میزان تنظیم اسمزی در گندم نان (رقم سرداری) و گونه های وحشی اجدادی آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان تنظیم اسمزی در گندم نان (رقم سرداری) و گونه های وحشی اجدادی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی میزان تنظیم اسمزی در گندم نان (رقم سرداری) و گونه های وحشی اجدادی آن :
تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
به منظور بررسی میزان تنظیم اسمری و شاخص های فیزیولوژیک مربوط به ان در گندم نان (رقم سرداری) و گونه های وحشی اجدادی آن تحت شرایط دیم جهت گزینش های به نژادی و انتقال ژن آزمایشی فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی اجرا شد در این آزمایش خصوصیات فیزیولوژیک در گندم نان و گونه های اجدادی آن (Aegilops speltoides, Triticum boeoticum , Ttriticum diccocoides و Aegilops tauschii) تحت تاثیر عامل های کود فسفر (در ۲ سطح) و محلول پاشی کلات آهن (در ۲ سطح) مورد بررسی قرار گرفت. نتایج آزمایش بیانگر تفاوت معنی داری مابین گونه های مختلف و اجداد وحشی آن از نظر میزان تنظیم اسمزی بود. نتایج نشان داد که کاربرد کود فسفر در مرحله گلدهی میزان پرولین و قندهای محلول را افزایش داد. گونه زراعی (رقم سرداری) و آزیلوپس تائوشی بیشترین میزان پرولین و قند را داشتند . اثر متقابل عامل کود فسفر در گونه های مختلف گندم بر میزان پرولین و قندهای محلول معنی دار بود. کاربرد فسفر، میزان پرولین و قندهای محلول را در گونه زراعی گندم و آژیلوپس تائوشی بیش از سایر گونه ها افزایش داد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.