مقاله بررسی اثر زمان برداشت بر میزان اسانس و ترکیبات تشکیل دهنده ان و خاصیت ضد باکتریایی گیاه کک گریز Francoeuria undulata (L) Lack


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر زمان برداشت بر میزان اسانس و ترکیبات تشکیل دهنده ان و خاصیت ضد باکتریایی گیاه کک گریز Francoeuria undulata (L) Lack دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر زمان برداشت بر میزان اسانس و ترکیبات تشکیل دهنده ان و خاصیت ضد باکتریایی گیاه کک گریز Francoeuria undulata (L) Lack  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر زمان برداشت بر میزان اسانس و ترکیبات تشکیل دهنده ان و خاصیت ضد باکتریایی گیاه کک گریز Francoeuria undulata (L) Lack،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر زمان برداشت بر میزان اسانس و ترکیبات تشکیل دهنده ان و خاصیت ضد باکتریایی گیاه کک گریز Francoeuria undulata (L) Lack :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

قسمت های هوایی گیاه کک گریز در مراحل مختلف رشد (مرحله قبل از گلدهی ، گلدهی کامل و بعد از گلدهی) از محل رویش طبیعی آن در شهرستان جهرم برداشت گردید اسانس گیری به روش تقطیر با آب توسط دستگاه کلونجر انجام گردید میزان و ترکیبات تشکیل دهنده اسانس این گیاه توسط دستگاه کروماتوگرافی گازی و کروماتوگرافی گازی متصل به طیف سنج جرمی تعیین گردید. درصد اسانس این گیاه در سه مرحله برداشت بین (۱/۱۹-۰/۹۴%) متغیر بود اما از لحاظ آماری اختلاف معنی داری نداشتند بالاترین درصد اسانس مربوط به مرحله گلدهی کامل بود در مجموع بین ۲۹-۲۰ ترکیب در اسانس این گیاه در سه مرحله برداشت شناسایی شد که ترکیبات عمده عبارت از : یودسمت-۴ (۱۵)، ۷-دی ان-۱- بتا- ال (۳۷/۶۶-۳۱/۵۲%)، ۱و۸- سینئول (۲۶/۴۹-۱۸/۹۹%) ، اپوکسی – آلو- آرومادندرین (۱۵/۵۹-۳/۳۲%) ، آلفا- ترپینئول (۱۱/۱۷-۷/۰۷%) ، آلفا- پینن (۸/۸۳- ۶/۷۱%) ، ترپینن – ۴- ال (۶/۹۸-۴/۷۳%) ، ژرانیول (۲/۱۸-۰%) بودند. خاصیت ضد میکروبی اسانس به دست امده در شرایط مختلف برداشت بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس به روش دیسک فیوژن آزمایش گردید . نتایج نشان داد که اسانس این گیاه دارای خاصیت ضد باکتریایی بالا بر میکروارگانیسم مورد بررسی می باشد حداقل غلظت بازدارندگی اسانس (۰/۱۶) میکرو لیتر بر میلی لیتر محاسبه گردید. همچنین مشخص گردید که اسانس به دست آمده از مراحل مختلف برداشت دارای خاصیت ضد میکروبی متفاوتی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.