مقاله بررسی اثر شوری بر جوانه زنی بذر و رشد گیاهچه در گیاه شنبلیله


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر شوری بر جوانه زنی بذر و رشد گیاهچه در گیاه شنبلیله دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر شوری بر جوانه زنی بذر و رشد گیاهچه در گیاه شنبلیله  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر شوری بر جوانه زنی بذر و رشد گیاهچه در گیاه شنبلیله،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر شوری بر جوانه زنی بذر و رشد گیاهچه در گیاه شنبلیله :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

به منظور بررسی اثر تنش شوری (کلرید سدیم) بر روی جوانه زنی سه توده از گیاه شنبلیله آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک کامل تصادفی به سه تکرار در شرایط آزمایشگاه انجام گردید. تیمارهای مورد آزمایش شامل: کلرید سدیم با غلظت ۰، ۴۰، ۸۰، ۱۲۰ و ۱۶۰ میلی مولار و توده های شنبلیله شامل: شیراز ، هند، یزد بود . نتایج تجزیه واریانس نشان داد که اثر تنش شوری بر کلیه صفات مورد بررسی کاملا معنی دار بود در مرحله جوانه زنی در شنبلیله ، شوری درصد و سرعت جوانه زنی را به طور معنی داری کاهش داد. بیشترین درصد و سرعت جوانه زنی مربوط به توده هندی بود. همچنین در این مرحله طول ریشه چه و ساقه چه با افزایش شوری به طور معنی داری کاهش پیدا کردند کمترین کاهش طول ریشه چه و ساقه چه در توده شیرازی مشاهده گردید. تحمل بیشتر در مقابل شوری در توده یاد شده کست و بهره برداری آن را در مناطق شور امکان پذیر می سازد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.