مقاله بررسی اثرات آللوپاتیک عصاره آبی برگ های جوان قیاق (Sorghum halepens) بر رشد گیاهچه ای و فعالیت آنزیم های انتی اکسیدانت جو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات آللوپاتیک عصاره آبی برگ های جوان قیاق (Sorghum halepens) بر رشد گیاهچه ای و فعالیت آنزیم های انتی اکسیدانت جو دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات آللوپاتیک عصاره آبی برگ های جوان قیاق (Sorghum halepens) بر رشد گیاهچه ای و فعالیت آنزیم های انتی اکسیدانت جو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات آللوپاتیک عصاره آبی برگ های جوان قیاق (Sorghum halepens) بر رشد گیاهچه ای و فعالیت آنزیم های انتی اکسیدانت جو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات آللوپاتیک عصاره آبی برگ های جوان قیاق (Sorghum halepens) بر رشد گیاهچه ای و فعالیت آنزیم های انتی اکسیدانت جو :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

این تحقیق جهت بررسی تاثیر عصاره آبی برگ های جوان قیاق (Sorghum halepens) در غلظت های ۰-۵۰-۱۰۰ درصد بر جوانه زنی ، وزن تر گیاهچه ، طول ریشه گیاهچه جو در قالب طرح کاملا تصادفی در ۳ تکرار در سال ۱۳۹۰ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر انجام شد نتایج بدست آمده نشان داد که افزایش غلظت عصاره آبی قیاق سبب کاهش وزن تر گیاهچه درصد جوانه زنی، طول ریشه جو می شود عصاره آبی قیاق همچنین باعث افزایش غلظت مالون دی آلدهید در بافت گیاهچه گیاه هدف شده. کاهش جوانه زنی و رشد گیاهچه جو ناشی از کاهش فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز و تخریب غشا سلولی گیاهچه جو تحت تاثیر ترکیبات آللوپاتی قیاق را باعث می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.