مقاله اثر تکنولوژی فشار بالا بر محصولات لبنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر تکنولوژی فشار بالا بر محصولات لبنی دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر تکنولوژی فشار بالا بر محصولات لبنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تکنولوژی فشار بالا بر محصولات لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر تکنولوژی فشار بالا بر محصولات لبنی :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

مزیت اصلی فشار بالا کاهش دما در فرایند تولیدمی باشد که درنتیجه رنگ طعم و مواد مغذی حفظ شده و استفاده از مواد افزودنی شیمیایی کاهش می یابد بیشترین اثر فشار بالا در شیر روی پروتئین های شیر می باشد که در بین آنها برروی پروتئین های سرمی مخصوصا بتالاکتاگلبولین است با افزایش ماده خشک اثر فشار روی اندازه میسل کازیین کمتر مشاهده می شود با افزایش فشار میزان اسید چرب ازاد نسبت به شیر خام تازه کاهش نشان میدهد افزایش ماده خشک و فشار ویسکوزیته ظاهری شیر تغلیظ شده را افزایش میدهد اسپورباکتریها نسبت از سلولهای رویشی و میکروبهای گرم مثبت نسبت به گرم منفی به فشار مقاومترند تغییرات به وجود امده در فشار بالا برروی ترکیبات شیر سبب تغییر خصوصیات درمحصولات لبنی مانندماست و پنیر می شود. سختی ژلهای اسیدی با اعمال فشار بالا افزایش می یابد مواد خشک بدون چربی میزان چربی شیر و فشار اعمال شده عوامل موثر در میزان کاهش PH ماست می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.