مقاله اثر زمان بردرجه هیدرولیز پروتئین های هیدرولیز شده سرماهی تن زردباله


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر زمان بردرجه هیدرولیز پروتئین های هیدرولیز شده سرماهی تن زردباله دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر زمان بردرجه هیدرولیز پروتئین های هیدرولیز شده سرماهی تن زردباله  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر زمان بردرجه هیدرولیز پروتئین های هیدرولیز شده سرماهی تن زردباله،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر زمان بردرجه هیدرولیز پروتئین های هیدرولیز شده سرماهی تن زردباله :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

یکی از راههای مناسب برای افزایش بهره وری از ضایعات هیدرولیز انزیمی آنهاست دراین تحقیق از انزیم الکالاز به منظور هیدرولیز سر ماهی تن زردباله استفاده گردید پس از اماده سازی اولیه سوبسترا و غیرفعال سازی انزیمهایداخلی و تنظیم ph انزیم الکالاز به پروتئین اولیه اضافه شده و با فعالیت ۳۵Au/kg دردمای ۵۵ درجه سانتی گراد پس از سه مرحله متوالی ۱۰/۲۰/۳۰ دقیقه هیدرولیز شدند پس از پایان فرایند هیدرولیز با قراردادن نمونه ها در دمای ۹۵ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه غیرفعال شده پس از انجام هر ازمایش درجه هیدرولیز آنها محاسبه شد نتایج نشان داد که با افزایش زمان هیدرولیزاسیون درجه هیدرولیز نیز افزایش پیدا می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.