مقاله اثر ضدمیکروبی فرایند فشار بالا HP روی شیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر ضدمیکروبی فرایند فشار بالا HP روی شیر دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر ضدمیکروبی فرایند فشار بالا HP روی شیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر ضدمیکروبی فرایند فشار بالا HP روی شیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر ضدمیکروبی فرایند فشار بالا HP روی شیر :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

گرچه مطالعات اولیه روی کاربرد فشار بالا در تکنولوژی غذایی در اواخر قرن ۱۹ ۱۸۹۹ انجام شد تمایل به فرایند کردن غذا با کمک HP تنها پس از ۱۹۷۰ گسترش یافت در ۱۹۹۰ نخستین غذای فراوری شده با HP یک مربای میوه بود که به خرده فروشهای ژاپنی عرضه شد فرایند کردن غذاها با استفاده از HP مزایای بی نظیری را نسبت به تیمارهای حرارتی مرسوم ارائه می کند چون تاثیرات انتی میکروبی تغییر حسی و تغییر کیفیت تغذیه ای را از خود نشان میدهد نگهداری بالای طعم، رنگ و ارزش تغذیه ای یکنواخت کردن و فرایند کردن سریع محصولات تحت فشار نیاز به افزودنیهای شیمیایی را کاهش داد و پتانسیل طراحی محصولات جدید را مطابق با تولید بافتها، طعم ها و ویژگیهای کاربردی جدید ایجاد کرد پاتوژنیکهای شیر شامل E.Coli استافیلوکوکوس اورئوس، لیستریامونوسیتوژنز و سالمونلا می باشد چون شیر اغلب در دماهای پایین نگهداری می شود الودگی سایکروتروفها بویژه سودوموناس ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است فرایندهای حرارتی اغلب باعث تغییرات نامطلوب در ویژگیهای حسی شیر می شود در نتیجه سهم تکنیکهای غیرحرارتی برای از بین ردن پاتوژنیکهای شیر افزایش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.