مقاله اثر فشار هیدرواستاتیک بالا و حلال فوق بحرانی در نگهداری مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر فشار هیدرواستاتیک بالا و حلال فوق بحرانی در نگهداری مواد غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر فشار هیدرواستاتیک بالا و حلال فوق بحرانی در نگهداری مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر فشار هیدرواستاتیک بالا و حلال فوق بحرانی در نگهداری مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر فشار هیدرواستاتیک بالا و حلال فوق بحرانی در نگهداری مواد غذایی :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

فناوری ترکیبی در کشورهای صنعتی و در حال توسعه به عنوان یک روش نگهداری ملایم اما موثر استفاده می شود تحقیقات به عمل امده نشان داد که فناوری ترکیبی منجر به بهبود کیفیت کلی مواد غذایی از طریق به کارگیری اگاهانه ترکیبی از موانع مدنظر می شود اکثر باکتریهای متحرک اگر به مدت طولانی در معرض فشار ۴۰۰-۲۰۰ اتمسفر قرار گیرند قابلیت حرکت خود را از دست میدهند فشارهای نسبتا بالا سرعت رشد و تکثیر میکروارگانیسم ها را کاهش میدهد و فشارهای بسیار بالا میکروارگانیسم ها را غیرفعال می کنند فشار بالا به انجام واکنشهایی کمک می کند که در آنها پیوندهای هیدروژنی تشکیل می شود زیرا ایجاد پیوند سبب کاهش حجم می گردد این تکنیک نه تنها برای روش نگهداری مواد غذایی سنتی معتبر است بلکه برای فرایندهای جدید نظیر اشعه دهی مواد غذایی فشار بسیار بال فناوریهای پالسی و غیره کارایی دارد حلال فوق بحرانی تحت فشار برای غیر فعال کردن سلولهای مخمری و listeria monocytogenes موثر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.